reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Witam:-Dkawka druga wypita,domek poodkurzany,no to moge troszke popisac.
Test zrobiony z pierwszego moczu,i nic.ale nie Jestem rozczarowana:-)
Bo tak myslalam,Teraz tylko czekac na @ i clo itp brac,i dzidzie robic;-)
tylko czemu jej nie ma,nawet plamienia nie ma,a zawsze tak 2-3dni przed mialam:sorry:no nic czekamy.

No wlasnie sie odzywam:-Dmoze,Ale Jakos tak na ta@ czekam,ze raczej nadzieji nie mam :tak:no zobaczymy,lece do apteki Po leki.
jak @ do piatku nie przylezie to tescik powtorzymy:-)

no bella to trzymam aby nie przylazła &&&&&&&

ja zjadam zupkę ,zmieniłam pościel dzisiaj po świętach czas na świeżą :tak:poprasowałam ,pranie mi się pierze (na dwie pralki ) będzie z 5 prań a to pościel,obrusy,ciemne ,białe i kurtka Małej ,no to 5 :eek: nie lubię jak mi coś w koszu siedzi hehehe:laugh2:

i psy na spacer wezmę ładna pogoda jednak pójdę :tak:powdycham świeżego powietrza trochę ;-)

Ale Ja nie mam typowo biurowej , bo biuro podróz to praca z klientem, który czasami potrfi wkurzyć - łagodnie mówiąc :-)
Ale lubię to , aczkolwiek widzę że bardziej od pracy z klientem lubię pracę z papierami, ale to chyba po latach z klientami mam dość i wolę papierki - dlatego też poszłam na rachunkowość :tak:

Nie, teraz moja księżniczka wskakuje na poręcz i po niej spaceruje, a poręcz ma 3-4 cm szerokości i ona potrafi zakręcić, wykręcić, obrócić się, miauknąć a Ja zawału dostaje, bo wystarczy że ktoś "mocniej" wejdzie na balkon i już straci równowagę, niby 2 piętro - ale lepiej dmuchać na zimne:tak: a pewnego razu miała pomysł żeby na antene wejść , z tej poręczy balkonowej , a na balkonie mamy zamontowany talerz cyfry na wycięgniku i tam juz stała przednimi łapami , niczego się nie boi - opróćz ludzi :-D:-D

bella - jakie leki kupujesz?

No wreszcie w domku.Za obiadek sie biore.
anastazja-normalka przy monitoringu:Clo 50mg -2 tabletki ,no i Progesteron w zelu Estreva,na wzrost endomedrium.
zuzanka-a jakie masz psy?ja tez mam dwa:-)

reklama
bella ja mam mieszańce sznaucer miniaturka z latlerkiem ( to moja Pati -ma budowę i wygląd małego sznaucera ) i Knot to synek Pati i też mieszaniec z niej i sznaucera :-)
anastazja kot mojej siostry z 4 piętra spadł też łaził po barierkach i nic się nie stało dzięki B.

Do góry