reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
a ja kompletnie nie wiem jak się maca :no: i raczej nie spróbuje bo ja szybko łapie infekcje i bałabym się ,że zaraz czegoś złapie znowu :-(
czekam na M bo muszę obgadać sprawę o Młodej i go jeszcze nie ma ,i jak zwykle przylezie i będzie jadł coś a ja smaka na robię sobie i też będę chciała :crazy:

kaha171 ja badam sobie szyjke juz dosc dlugo i u mnie wyglada to tak. Po@ jest nisko i twarda jak czubek nosa i taka sucha:-D przed owul. jest wysoko i robi sie taka mieciutka i mokra :-D a przed okresem jest dalej wysoko ale twarda i na dzien lub dwa przed @ obniza sie i otwiera i robi sie taka miekka .:-D Nie wiem czy dobrze to napisalam ale tak to odczuwam:-). Natomiast dzis dalej jest wysoko i taka twardawa a wkolo niej mam bialy sluz i tu cos mnie zmyla hmm. Zobaczymy co sie z tego wykluje .:-D

laleczka -dzięki za swoje odczucia:) U mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak:)
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.

LALECZKA na kanapki ,które sobie naszykuje przed 22 :angry: na męża to mogę smaka narobić sobie dopiero po @ ale nie wiem czy Wy też tak macie ,że ja w trakcie mam zawsze największą chcicę :rofl2:

kaha tak na forach się przyjęło ja nie wiem czemu ale od początku tak załapałam i piszę za miast mój mąż Twój mąż jakoś tak eMek :-) ja piszę albo eMek albo M bo ma literkę na M a nie piszą dziewczyny imion bo jak większość z Nas chce pewnie być anonimowa ;-)

reklama
laleczka -dzięki za swoje odczucia:) U mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak:)
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.
Wiesz Nicolka to wpadka hehe mialam wtedy 23 lata :-D
3 lata temu mialam CP i usunieto mi lewy jajowod.:-(
Od tego czasu nic nie zaskoczylo badania moje oki HSG prawego jajowodu oki:tak:
Maz w trakcie badan :happy:

Do góry