Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale powiało filozofią . Ferdek by powiedział ''Bo to się nawet fizjologom nie śniło''
:-)Czy forum może być pechowe? Myślę że nie. Przecież to nie możliwe że aż tyle dziewczyn + nasi panowie mieli takiego pecha a za razem taki zbieg okoliczności że zebrałyśmy się tu wszystkie na tym forumAle powiało filozofią . Ferdek by powiedział ''Bo to się nawet fizjologom nie śniło''
:-)
więc dziewczyny do roboty !!!!

puki Basi nie mam korzystam z lenistwa
by tak zaczęły te mdłości zachcianki huśtawki nastrojów senność bóle cycków i co tam jeszcze jest:-)
ale dziecko grzeczne napisało ,że będzie później
nie lubię jak wraca tak późno ....aaa bo nie wiedzą nowe dziewczyny ,wychowuje siostrę ,która ma już 16 lat glut ,panna że oho !

az nie nadazam czytac Bellabella trzymam kciuki zeby nie przylazla za Ciebie i za siebie hihihi
Kaha171 mi tez pecherzyki nie pekaly lub nie rosly i Clo nic mi nie dalo takze narazie lepiej ze ci go nie przepisala;-) ZUZANKA a TOBIE kochana zycze abys jak najszybciej doczekala sie dzidzi
bo widze i czytalam ze kurs juz ukonczony