Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i raczej nie spróbuje bo ja szybko łapie infekcje i bałabym się ,że zaraz czegoś złapie znowu :-(
przed owul. jest wysoko i robi sie taka mieciutka i mokra
a przed okresem jest dalej wysoko ale twarda i na dzien lub dwa przed @ obniza sie i otwiera i robi sie taka miekka .
Nie wiem czy dobrze to napisalam ale tak to odczuwam:-). Natomiast dzis dalej jest wysoko i taka twardawa a wkolo niej mam bialy sluz i tu cos mnie zmyla hmm. Zobaczymy co sie z tego wykluje .
smaka se narobie
na jedzenie czy na meza hihihi
na męża to mogę smaka narobić sobie dopiero po @ ale nie wiem czy Wy też tak macie ,że ja w trakcie mam zawsze największą chcicę 
Wiesz Nicolka to wpadka hehe mialam wtedy 23 latalaleczka -dzięki za swoje odczuciaU mnie jest jak na razie bardzo wysoko i dość otwarta. No czas pokaże co i jak
A jak starałaś się o Nicole to miałaś już PCO? - bo chyba dobrze kojarzę, że pisałaś że masz.