reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

ZAWSZE JEST DOBRY CZAS NA CIĄŻE :-)

A
jaczekam na angielski i Pan się spóźnia...no ale dopiero 3 minuty więc dam mu szansę...:happy2:

reklama
kaha-no Wien osoba samotna lub osoba zyjaca w zwiazku pozamalzenskim moze podjac sie zabiegu,Ale ponosi wszystkie koszty w calosci.gdybys byla po slubie i conajmnie 2 lata staracie sie o dziecko,(chormony,badania,wszystko udokumentowane przez lekarza)to kasa chorych pokrywa polowe wydatkow.no Ale sie rozpisalam:-)A koszt to okolo 2,500euro
roza-nie wiem,czy od zeba,Ale boli az do ucha ciagnie:wściekła/y:

A widzicie o tm nie pomyślałam....podeszłam do sprawy optymistycznie zakładając że się uda za pierwszym razem:-)

Kaha jestem nauczycielem wychowanie przedszkolnego i w tym roku mam grupę trzylatków:tak:

Bella to do dentysty- współczuję:tak:

Nio tyle kasy to kupa naprawde. Powiem Wam ze sama sie nad tym zastanawialam :tak: ale potem stwierdzilam , ze inne kobity z jednym jajowodem zaszly w ciaze to ja tez bede wyrwale walczyc:-). Bellawspolczuje bolu ząbka.:no:
Dzis powinnam miec @ i dalej jej nie ma:szok:.Brzuch i jajniki bola, temp. rano 36,8 nadal bez zmian. A test hmmmm. ;-) boje sie robic.

Aaaaa. Robilam dzis tylko owulacyjny i 2 takie same krechy. Nic z tego nie rozumiem:no: a robilam z czystej ciekawosci hihi. Czy plik LH moze tak dlugo sie utrzymywac?????????:eek:

LALECZKA moja siostra miała zszywany jajnik bo jej torbiel była taka duża że aż rozerwała jajnik :szok::-(i jako młoda dziewczyna w wieku 19 lat i teraz ma śliczną 2,6 roczną Agacinę :-)

a ja witam się powoli ze swoją zmorą @ ;-)

Roza i nie masz dość dzieci ja lubię dzieci kocham ,ale jak taka gromadka by sie darła to chyba bym dostała kołtuna !@!#:confused:

kaha-nie w niemczech,ja niestety nie orientuje sie Jak to w Polsce wyglada,bo od 10 lat mieszkam w niemczech.
Roza-z dentysta to troszke poczekam bo nie naleze do grupy osob co chetnie tam chodza:zawstydzona/y::-)
laleczka-ja tez sie strasznie boje Ale jutro robie:-)zrob tez bedzie razniej:-)u mnie tempka stala 37,1:-D

reklama
Zuzanko jajnik. A ja nie mam jednego jajowodu:shocked2:. Wiec szanse sa ale tylko 50/50. Jajniki mam 2 bo tamtego mi zostawili. A szanse na ciaze po stronie brakujacego jajowodu sa zerowe, tak mowia lekarze. Zawsze czekam na sygnaly ze zdrowego jajniczka a on daje mi popalic :-D co 2-gi miesiac.

Do góry