reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Laleczka zrób test ciążowy,może akurat pozytywny będzie:-D, mówią że w ciąży owulacyjne wychodzą pozytywnie.

Zuza hahaha:-) nie mam dość, właśnie najbardziej lubię takie maluchy bo są wdzięczne, na kolankach siedzą i nie można się od nich opędzić...no ale to już jak się zaadoptują do przedszkola:-) bo wrzesień to masakra hehe

Bella ja też jak ognia się boję, a teraz mam troche roboty:sorry2:

Dziewczyny to jutro widzę pozytywne testy:-) musi się ten worek w końcu rozwiązać

Ostatnia edycja:
reklama
roza - też kiedyś chciałam pracować w przedszkolu :-):-):-):-)
laleczka -ja kiedyś czytałam, ale nie wiem ile jest w tym prawdy, że jak się jest w ciąży i zrobi się test LH i wyjdzie pozytywny to możliwe, że jesteś w ciąży. Ale nie dam sobie ręki uciąć, bo wydaje mi się, że coś takiego słyszałam. Ale być może są to bzdury. Trzymam za ciebie kciuku :-):-):-)

bella - ja też Ci współczuje bólu zęba. Ja niestety mam strasznie zęby i ciągle chodzę do dentysty. Nienawidzę tego!:no::no:

roza -byłam dużo młodsza i to takie moje marzenia były - praca z dziećmi. :-):-) A życie potoczyło się inaczej i pracuję jako grafik w agencji reklamowej:-):-) Ale dzieci nadal bardzo kocham i nie mogę się doczekać aż będę mieć swoje.

No tak różnie to później bywa, za toja marzyłam o pracy w sklepie hahaha i teraz się cieszę że tam nie pracuję;-)
Obyś miała szybciej niż myślisz dzieciaczki:-)

Laleczka to czekamy z niecierpliwością:tak: aaaaa to ty tak tradycyjnie nanosisz kropeczki na wykres:-)

Lecę kłaść Maję spać i dobrej nocki życzę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry