LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
tak rozo
kropeczki i kreseczki hihi.
Pa pa zmykam lulu
kropeczki i kreseczki hihi. Pa pa zmykam lulu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kropeczki i kreseczki hihi. 

a teraz to sie czlowiek wygadac moze.:-)
dziewczyny
wstaje rano śnieg ,deszcz? słonko prosto w twarz
(bo wyro ,"królewskie" pod oknem ze wschodem i słońcem" ) i zastanawiam się czy mi się chce ?@#$ 
ale muszę sięz Tobą nie zgodzić, bo śnieg pada od 2 tyg na południu 
najgorszy zawsze jest 1 dzień@, 2 już trochę lepszy, a w 3 wraca energia 

wczoraj późnym wieczorem, pod koniec współżycia okropnie mnie za bolał brzuch, skurczę macicy , takie kłujące , już tak miałam i był to objazd OWU - bo wtedy byłam monitorowana,no ale jak to mądra Nastusia zaczęłam czytać i..... mam dla siebie tysiac diagnoz niepłodności - endometrioza ( może dlatego lekarz pytał czy mam obfite miesiaczki ), przewlekły stan zapalny miednicy małej ( cholera wie z tym to się je ),no i jeszcze parę, oj Ja głupia, Ja glupia, i po co czytałąm 

może to już implantacja z tym spadkiem dzisiejszym ?