reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

cześć dziewczyny! ja się witam jeszcze z łóżka, nie chce mi się z niego wyjść :-D!!! co do załamki, też taką przechodziłam ale czas się pozbierać i myśleć pozytywnie bo mój stary mnie skwitował,że go wykorzystuję jak samica w okresie rozrodczym i może się biedak zamknął w sobie i nie może nic ustrzelić :laugh2: do tego hmmm ... strasznie boli mnie w środku podczas stosunku - nie zawsze ale jednak czasami ból powraca :baffled: wczoraj to myślałam że się przekręce, a po wszystkim jeszcze tak strasznie bolało że szok! kiedyś myślałam,że to od prezerwatyw i rozmawiałam z ginekolog na ten temat ale powiedziała,że to mogą być zaburzenia hormonalne... ale nie wiem co z tym zrobić :confused2: wszystko ładnie jest rozgrzane a tu czasami boli jak cholerka, może czas zainwestować w jakiś żel intymny podczas stosunku?

za testujące dzisiaj trzymam kciuki &&

reklama
Czesc kobitki:-D
Niestety czerwona zmora juz przylazla po 5 rano wiec....... zaczynamy od nowa cykl.... tak jak sadzilam, komu jak komu ale zeby mi sie udalo to bylby cud. :-) Dzieki dziewczynki za &&&&&&&&&&&&&&&&& teraz czekamy na wiesci od rozy :-)

Wiem kaha ze kiedys przyjdzie:-D. Jak nigdy dzis jestem bardzo pozytywnie nastawiona do wszystkiego:-D
Zycie jest piekne i tak umie Nas zaskoczyc wtedy gdy tego sie najmniej spodziewamy.:-)
Wlasnie jestem w pracy i zero checi do roboty:no::-D:-)

Chyba we 2 gdzieś wczoraj balowałyście , ale to może dobry znam dla Roza, skoro aż 2 dziewczyny trzymają kciuki za test :-D
Ja też nie mam checi do pracy, siedzę na allegro i oglądam rzeczy:-)

Witam Babeczki.Test negativ, @ brak:eek:ale jest ok:-Da tak chcialam otworzyc sezon fasolkowy:-(
A najlepiej moj A mowi: Ty te testy za wczesnie robisz,ja to wiem zobaczysz.
no toc cholera ekspert sie znalazl,hihi:tak:

reklama
Do góry