• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Progesteron

Minkax56

Zaangażowana w BB
Jestem według om 5+2 tc robiłam badania i zastanawia mnie poziom progesteronu jaki miałyście na początku ciąży czy u mnie nie jest za niski ? Wizytę mam 23 styczeń i zastanawiam się czy jej nie przyspieszyć . Tak to u mnie wygląda
7.01 beta hcg 435.654
Progesteron 15.96
9.01 beta hcg 835.930
Progesteron 14.93

reklama
Dzięki, trochę mnie uspokoiłyście, jak czytałam na forum że dziewczyny mają progesteron na poziomie 25-30 albo i więcej to się trochę przeraziłam że mam za mały 😌

Hej, właśnie ja też się zaczęłam trochę martwić. U mnie 8 tydzień i 16.300 mg/ml. Czy to bardzo mało?
Niby od 11 jest norma w I trymestrze. Wizytę mam pojutrze, bez krwawień ani nic.

reklama
Hej, właśnie ja też się zaczęłam trochę martwić. U mnie 8 tydzień i 16.300 mg/ml. Czy to bardzo mało?
Niby od 11 jest norma w I trymestrze. Wizytę mam pojutrze, bez krwawień ani nic.
Ja miałam mniej i ciąża szczęśliwie donoszona, ginekolog mówiła że nie ma co się martwić, on wydziela się skokowo i za parę godzin może już być dużo więcej itd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry