reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Projekt postcrossing

reklama
dragonfly a jak wyglada sprawa 'direct swap'? Jesli mnie ktos poprosil o wyslanie kartki i podal adres.... ja mam mu odeslac swoj adres, zeby on mi wyslal, czy tylko mu wyslac kartke i po sprawie? o so ho? ;]

dranissimo, w direct swaps chodzi o to, że jeśli ustawisz to na Yes, oznacza to, że wyrażasz chęć lub nie masz nic przeciwko korespondencji zwrotnej, jeśli ktoś chce do Ciebie odpisać. Póki co, to jest tylko informacja. Możesz napisać swój adress, jeśli chcesz, nie wiem, czy on się nie wyświetli odbiorcy, jak ten wpisze Twój ID w polu odebranych kartek.

fajne to, tez sie pobawie po wakacjach :-) brakuje mi takiej korespondencji.. w skrzynce wylacznie rachunki i reklamy, cieplejsze slowo wylacznie przez mejla albo fejsa :-(

Do góry