reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

W Rossmanie od 7 maja beda w promocji znowu pampersy ze ślimakiem Fisher Pric`a jakby któraś ostatnio nei zdązyła kupić...:)

Ile paczek pampersów trzeba kupić, żeby załapać sie na ślimaka?? Bo kupiłam dwa kartony w tesco, wiec pampków zapas mam odpowiedni :-)

reklama
W Rossmanie od 7 maja beda w promocji znowu pampersy ze ślimakiem Fisher Pric`a jakby któraś ostatnio nei zdązyła kupić...:)
u nas było tylko 5 na sklep i wymiotło od razu :-( a się napaliłam jak cholipa :-( jutro pojdę jeszcze do innego rossmanna:sorry2:

Reksio u mnie to samo:(

Jak któraś z was się załapie to może weźmie i dla mnie 4+, kaskę oddam i za przesyłkę zapłacę! Nawet coś ekstra dorzucę :]

Efe :-)

ja dziś pójdę do Rosmanna tylko może podasz mi na pw swoj nr komórki - jak będą to zadzwonię do Ciebie i zapytam czy chcesz bo jak Ci wszystkie kupimy po 2 paczki pampów to Gabrysia sama ich nie ogarnie :-)

Malbertka ale wiesz co w makro nie zawsze jest taniej. Czasem coś jest tak jak te chusteczki ,czasem pieluchy ( z tych rzeczy dla dzieci),a np.słoiki to mają w tej samej cenie co w sklepie,takze nie ma czego załować. A my karte mamy od znajomych. Mieli dwie i dali nam jedną...;-). Nikt tam tego nie kontroluje wiec korzystamy sobie:)

reklama
Ja również w Makro nie kupuje pomimo, że jestem posiadaczką karty. Natomiast polecam Selgros. Obecnie są promocje na misiowe jogurciki. Czteropak kosztuje 5,49 (dla porównania np w Kauflandzie 9,99).

Do góry