reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
rozpracowalysmy jedna paczke ale w dzien :-) na noc zakladam Pampersa bo jest miekki :-) wiec wydaje mi sie ze wygodniejszy choc z drugiej strony w nocy Monia tylko lezy a w dzien fika i wywija :-) moze dzis na noc dam jej Toujours'a :-)

tuzurki :-) nie przeciekaja, nie uczulily Moniki wiec wczoraj poslalam malza po nastepna pake :-)

jak liczylam to roznica na 1 szt (Pamersy liczylam za 42 zl - w promocyjnej cenie) wychodzila 7 groszy :-)
ja pieluchy zmieniam czesto wiec w skali miesiaca troche sie zaoszczedzi :-)

rozpracowalysmy jedna paczke ale w dzien :-) na noc zakladam Pampersa bo jest miekki :-) wiec wydaje mi sie ze wygodniejszy choc z drugiej strony w nocy Monia tylko lezy a w dzien fika i wywija :-) moze dzis na noc dam jej Toujours'a :-)

tuzurki :-) nie przeciekaja, nie uczulily Moniki wiec wczoraj poslalam malza po nastepna pake :-)

jak liczylam to roznica na 1 szt (Pamersy liczylam za 42 zl - w promocyjnej cenie) wychodzila 7 groszy :-)
ja pieluchy zmieniam czesto wiec w skali miesiaca troche sie zaoszczedzi :-)

Moja w nocy tyle sika ze nawet orginalne pampersy przeciekna nieraz ,moze na dzień spróbuje załozyc:-)

no w sumie faktycznie...Monia sika dopiero rano wiec w tej kwesti nie powinnam dawaj jej za przyklad ;-):-D

Super :szok: Wybierałam się jutro na słoiczkowe zakupy, ale w takim razie poczekam do czwartku :-)

Edit: promocja naprawde super. Duży wybór słoiczków, kaszek, a i bodziaki w świetnych wzorach!! Polecam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry