reklama
rozpracowalysmy jedna paczke ale w dzien :-) na noc zakladam Pampersa bo jest miekki :-) wiec wydaje mi sie ze wygodniejszy choc z drugiej strony w nocy Monia tylko lezy a w dzien fika i wywija :-) moze dzis na noc dam jej Toujours'a :-)
tuzurki :-) nie przeciekaja, nie uczulily Moniki wiec wczoraj poslalam malza po nastepna pake :-)
jak liczylam to roznica na 1 szt (Pamersy liczylam za 42 zl - w promocyjnej cenie) wychodzila 7 groszy :-)
ja pieluchy zmieniam czesto wiec w skali miesiaca troche sie zaoszczedzi :-)
tuzurki :-) nie przeciekaja, nie uczulily Moniki wiec wczoraj poslalam malza po nastepna pake :-)
jak liczylam to roznica na 1 szt (Pamersy liczylam za 42 zl - w promocyjnej cenie) wychodzila 7 groszy :-)
Bauer Hubert: Bestellformular
Tutaj dają za free 5 książeczek dla dzieci - tyle że po niemiecku, al eto nic
Tutaj dają za free 5 książeczek dla dzieci - tyle że po niemiecku, al eto nic

Chogata
Mama Aluni i Dominika
rozpracowalysmy jedna paczke ale w dzien :-) na noc zakladam Pampersa bo jest miekki :-) wiec wydaje mi sie ze wygodniejszy choc z drugiej strony w nocy Monia tylko lezy a w dzien fika i wywija :-) moze dzis na noc dam jej Toujours'a :-)
Moja w nocy tyle sika ze nawet orginalne pampersy przeciekna nieraz ,moze na dzień spróbuje załozyc:-)
od 14 stycznia w TESCO promocje na art. dzieciece (ciuchy, kosmetyki, zabawki, kaszki itd.), tutaj mozna sciagnac gazetke
Tesco (Polska) Sp. z o.o.
Tesco (Polska) Sp. z o.o.
Super
Wybierałam się jutro na słoiczkowe zakupy, ale w takim razie poczekam do czwartku :-)
Edit: promocja naprawde super. Duży wybór słoiczków, kaszek, a i bodziaki w świetnych wzorach!! Polecam

Edit: promocja naprawde super. Duży wybór słoiczków, kaszek, a i bodziaki w świetnych wzorach!! Polecam
Ostatnia edycja:
Zapraszamy na Baby Festiwal w TESCO!
Kup paczkę 6 posiłków w słoiczkach BoboVita, a miseczkę z misiem dostaniesz GRATIS.
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Kup paczkę 6 posiłków w słoiczkach BoboVita, a miseczkę z misiem dostaniesz GRATIS.
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
reklama
Koszt paczki 19,99 w tesco
myśle,ze za 6 słoiczków to nie dużo
Podziel się: