reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

ja nie patrzyłam które węższe tylko szukałam białych bo podobno przy AZS ciuszki powinny być białe i bawełniane...
a zawsze wydawało mi się że w Tesco te ciuszki im bardziej kolorowe tym droższe...

reklama
ja nie patrzyłam które węższe tylko szukałam białych bo podobno przy AZS ciuszki powinny być białe i bawełniane...
a zawsze wydawało mi się że w Tesco te ciuszki im bardziej kolorowe tym droższe...

a czemu przy azs mają być białe ciuszki?
te ciuszki z motywem disneya są właśnie droższe, tak samo te kolorowe...
muszę sie wybrać jutro do tesco

No fakt te białe tańsze :-) my mamy z białych body pod bluzeczki :-)
A teraz mój kupił takie średnio kolorowe, ale chyba pomyśle o tych samych białych chociaż po domu by miała, bo moja nie ma w sumie AZS, ale ma bardzo wrażliwą skórę
Dzięki za podpowiedzi laseczki

W Netto są pampersy Economy pack i Sleep&Play z gratisowymi chusteczkami za 39,99zł
A i jeszcze puzzle duże z cyferkami za 19
Polecam też wiatrak z drewnianą nóżką za 4,99zł bo ten za 1zł to nie przetrwał dzisiejszego spaceru ;/

W Netto są pampersy Economy pack i Sleep&Play z gratisowymi chusteczkami za 39,99zł
A i jeszcze puzzle duże z cyferkami za 19
Polecam też wiatrak z drewnianą nóżką za 4,99zł bo ten za 1zł to nie przetrwał dzisiejszego spaceru ;/

A ten wiatraczek to też w netto?

W Biedronce są huśtawki ogrodowe (taka deska ze sznurkami) oraz drabinki sznurkowe. Dla niemowląt raczej się nie nadają ale dla starszaków - czemu nie. Cena koło 30 zł. (25 chyba) Wyglądały porządnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iza taką opaską uciskową plastikową do pałąka wózka. Jak wiatr mały to samo pchanie wózka nakręca wiatraczek (też z Netto)

W biedronce dziś widziałam takie fajne kolorowe namioty dla dzieci bodajże za 29,99zł

O jest Oferta Tygodniowa samorozkładający się

Do góry