• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Promocje

To chyba rzeczywiście tak jest, że nie w każdym Realu jest pomocja. Kiedyś któraś z Was pisała, że jest super oferta na pieluchy, pojechałam do naszego Reala, a panie zrobiły wielkie oczy. Trochę to dziwne, bo Tesco np ma promocje na te same towary w różnych miastach w Real niekoniecznie :confused:

A co do promocji to podobno są niezłe cięcia cenowe w KappAhlu, jeszcze nie byłam, ale mojej koleżanki córka pracuje tam i mówiła, że są spore wyprzedaże i to zarówno w ciuszkach dziecięcych jak i takich ciuchach na mnie w rozmiarach XXL. Jutro zajrzę tam, bo jadę do Carrefoura, a oba sklepy są u nas w Galerii Pomorskiej.

reklama
w carefurze kupiłam dziś zetpolki mieli pełno różnych kolorów wzorów:tak: itd były po 13,95 niby w promocji z 16.95zł ale i tak taniej wyszło niż jak się zamawia na allegro ;-) potem było pełno spódniczek , spodni jeansowych po 12zl -13zł i bluzeczki po 8,50zł :tak:albo trójpaki i wychodzą po 6zł groszem jedna

Ostatnia edycja:
A ja dziś byłam w Realu i kupiłam trójpak kaszek mlecznych (2 owocowe i jedna wielozbożowa z pełnego przemiału) z puszką gratis za 17,90. Niby za 3 kaszki zapłaciłabym prawie tyle samo, ale puszka fajna :-D. Pewnie są nie tylko w Realu, bo to promocja Bobovity a nie Reala.

reklama
Kaufland
Pampers

active baby 38,99zł
pakowane po maxi-62szt
junior 52
maxi plus 56
extra large 44
midi 70

na opakowaniu pisze + 6 pieluszek gratis ;-):-D

chusteczki pielęgnacyjne pampers normal 2x72 sensitive i naturals 2x63 11,99zł

Dla tych co potrzebują skrzyni to skrzynia pirat po 19,99zł(w carrefurze 18,95zł)
pojemnik z 3 szufladkami 24,99zł

w tesco
happy 29,99zł mega junior pack

bebilon 34,99zł

chusteczki nawilżane huggies 5,99zł za 2 opakowania !!!

real
uczona słuchaweczka za 59,95zł

carrefour

skrzynia 18,95zł

pampers w kartonie 88,95, za jumbo pack płaciłam 47zł (niby w promocji)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry