reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Promocje

w tesco 49zł jumbo bez promocji widziałam ...wczoraj :-D mam jeszcze pół paczki wiec może trafię na promocje jak pojedziemy po zakupy na wypłatę :tak:

reklama
W Realu jumbo packi sa po 41 zł,a giganty;-) po 49:tak:
tylko kochane pamietajcie ze nie w kazdym REALU jest taka sama promocja w tym samym czasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja dzis tez musialam kupic pampki bo zostaly mi 2 szt za jumbo zaplacilam 45,99zl ale to normalna cena w tym sklepie

Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
to w biedronce ten projektor jest po 29,90 zł jakoś tak ;-)
SUPER PROJEKTOR DO NAUKI RYSOWANIA (449649722) - Aukcje internetowe Allegro

czy ktoś wie czy ten projektor jest fajny czy tandetny???

i tablica nie jestem pewna :no:czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro

Może nie dla naszych małych dzieciaczków ale jeśli ktoś szuka na prezent
to w biedronce ten projektor jest po 29,90 zł jakoś tak ;-)
SUPER PROJEKTOR DO NAUKI RYSOWANIA (449649722) - Aukcje internetowe Allegro

czy ktoś wie czy ten projektor jest fajny czy tandetny???

i tablica nie jestem pewna :no:czy dokładnie taka po 30zł chyba nie ma dodatków ale jadę ją kupić do chrześniaka wiec jakby ktoś chciał wiedzieć to powiem;-)
DWUSTRONNA TABLICA SZKOLNA-MAGNETYCZNO KREDOWA (454275397) - Aukcje internetowe Allegro
I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?

I co Gosia sprawdzałaś jak wygląda ten projektor,bo szukam coś dla męza chrześniaczki,a jest pomysłowy?

Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części:baffled: wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone :dry:

Ja miałam kiedyś podobny projektor dla Pauliny i super się nim bawiła, no ale narazie Oliwce nie kupię, bo jest za mała na niego.

Rozalka w środku nie sprawdzałam bo było wszystko pozamykane szczelnie ale był jeden na wystawce i oczywiście rozwalony i bez części:baffled: wiec nic mi to nie dało
zastanawiałam się czy też nie kupić dla chrześniaka ale raczej jakbym miała kupować to bym sprawdziła to co zostało z niego na wystawce to ta góra wydawała się solidna a dno niestety było rozwalone :dry:
Dzięki,jak będę gdzieś w pobliżu to sprawdzę.
Chcę dla czterolatki.:tak:

reklama
Do góry