reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rogalowa2 Dziekuje dzwoniłem i dogadałem sie .jak moje zlecenie nie wypali to w poniedziałek ide do niego pracowac nawet za nienajgorsza stawke dzieki:-)

reklama
mama05 Masz racje ja wiem co zrobiłem a czego nie .nie mam sobie nic do zarzucenia .dziekuje za ciepłe słowa;-)

Rogalowa to naprawdę dobra wiadomość...
idzie wiosna -remonty pewnie ruszą to i Zbyszek bedzie miał pracę i staną na nogi..

Zbyszek- widzisz ..dostałeś to na czym Ci najbardziej zależało-pracę!!

bardzo sie cieszę !!

ciesze się że staną w koncu Pańastwo na nogi ,jak widać na forumowe kobietki i nie tylko można liczyć niech się Pan nie przejmuję opinią jednej osoby zawsze jak się komuś pomaga to znajdzie się ktoś kto ta osobę oczerni i zrówna z błotem tacy są ludzie zawistni ale istnieją dobre duszyczki które zawsze pomogą.
rogalowa świetna robota.

pozdrawiam i dziękuje za życzonka;)

Losiczka72 czy Ty babo oszalalas???????? Jakim prawem piszesz takie bzdury????
Jesli masz dziecko to wiesz jakie ma potrzeby i ta ilośc mleka,chusteczek czy czegokolwiek co dostał Filipek nie starczy na długo!!! A zgłoszenie nadużycia to przesada!!!
Zbyszek jest dobrym człowiekiem bo mysli o innych i podzielił się juz z jedna mama tym co miał!

TYLE W TYM TEMACIE!!!

Zbyszku paczka dzis poszła,niestety z opóźnieniem ale choroba nas zmogla

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry