reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Izabela34 nie ma sprawy:)

Carolinaaa dzięki kochana :)

Zbyszek jak będę u Ciebie mogę odebrac jakieś rzeczy z których Filipek wyrósł i wyślę do Caroliny...wiem,że Ona jeszcze pomaga jednej rodzinie i ubranka sie przydadzą...pytałeś w poście czy może to ktoś zrobić-ja mogę.

Carolaaa zgadzasz się czy już się dogadaliście na te ubranka?

Mama Kochana już się dogadaliśmy:))) Dzięki****

Tak jak Mama pisze ja pomagam też innym, 3 samotne matki...bez środków do życia i Pan Zbyszek zaoferował dla nich ubranka po synku:)))))

reklama
Paczka poszła! Po 10 bedzie kolejna skladkowa tym razem od kilku osób.

Dziewczyny może takie info sue przyda: na poczcie jest usługa Przesyłka Gabarytowa - kupuje się taki brązowy karton np. Za 20zł (cena zależy od rozmiaru pudełka) i już się potem nic nie dopłaca niezależnie od wagi przesyłki płaci się tylko za ten karton. Ja dzis dzięki temu zaoszczedzilam 18zl na poczcie bo pani w okienku powiedziała mi o tych pudełkach. :)

Strona powoli się robi... zrobie formularz gdzie kazdy wpisze co zakupil i raz dziennie bedzie sie lista produktow aktualizowac (beda podane nazwy produktow i ilosc sztuk ) :tak:

moze tak byc ?

wg mnie lepiej, obecną listę trochę przerobiłam i zmieniłam ilość sztuk (po odebraniu rzeczy od znajomych)

Dziewczyny (jak nie doczytałam to sorry) gdzie jest ta lista? mogłaby mi któraś link podać, z góry dzięki
Freiya dzięki za info!!!

mikusia - lista niedlugo bedzie juz nieaktualna zaraz koncze robic strone na stronie jest formularz do wpisywania swoich produktow i ilosci ;-)

Heja

Wersja Beta już jest dostępna - http://www.filipkowa.stroniczka.pl

Poprzez formularz można dodac swoje produkty...
:tak:

Aktualizacja produktów będzie raz dziennie wieczorem lub w miarę możliwości

Jeśli macie jakies uwagi to piszcie poprawie jak szybko sie da, tak zeby strona była funkcjonalna

no i potrzebuje danych do konta to wstawie na stronę.... mozemy równiez podpiąc FB (też potrzebuje linka do FP)
:-)

dziewczyny jak sprawdzicie strone prosze dajcie mi info czy wam strona bardzo wolno sie wczytuje lub sa jakies błedy - bo nie wiem czy tylko u mnie tak ciezko dzis chodzi

Ostatnia edycja:
Mama05 chciałam napisać,że paczka się odnalazła,wiem że poczułaś się jakobym Cię oskarżała,ale to było pytanie czy odebrałaś tę paczkę i w reszcie posta było moje zdanie na ten temat. Dlatego przepraszam,że w ogóle pytałam mój błąd.

Ironia dodałam podpaski,bo na pewno się też przydadzą,czy produkty na tej liście się wyświetlą z opuźnieniem? Bo mi się wcale ilości nie wyświetlają? Ja jestem trochę opóźniona,jeśli chodzi o nowinki techniczne i nie wiem....

Ostatnia edycja:
reklama
firanka - doszła do mnie wiadomosc- ja na biezaco aktualizuje listę wiec loz :)

a powiedz czy strona dobrze chodzi czy cos sie nie wyswietla?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry