• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Proszę o pomoc

Chciałbym zapytać was czy jest możliwe wykazanie ciąży w badaniu krwi po niespełna 5 dniach po zapłodnieniu. Kobieta z którą spałem mówi że zrobiła test i wykazało że jest w ciąży. Ja nie wiem czy to nie jest jakiś chwyt. Proszę o odpowiedzi, będę bardzo wdzięczny

reklama
To jest z biologicznego punkty absolutnie niemożliwe.
Chyba że wierzysz w niepokalane poczęcie ale nie poprzez religię tylko fakty z życia codziennego.
Po 5 dniach zapłodniona komórka nawet się nie zagnieżdża jeszcze, a gdzie tam jeszcze szmat czasu do wykrycia w teście.

Chciałbym zapytać was czy jest możliwe wykazanie ciąży w badaniu krwi po niespełna 5 dniach po zapłodnieniu. Kobieta z którą spałem mówi że zrobiła test i wykazało że jest w ciąży. Ja nie wiem czy to nie jest jakiś chwyt. Proszę o odpowiedzi, będę bardzo wdzięczny
Nie ma takiej możliwości. Druga sprawa że jakoś nie chce mi się wierzyć ,że ktoś kto chciałby kogoś oszukać (pomijając aspekty moralne) by tego nie sprawdził. Czyżby wymyślony problem i temat.

reklama
Po zapłodnieniu, czy stosunku? Bo kobiety to mylą, a co dopiero mężczyźni...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry