Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rzekomo do zapłodnienia doszło ok 13 w czwartek a test robiła we wtorek ranoNie jest to możliwe. To jakaś moda na wątki z tym tematem? Baba robi Cię w konia. Weź się chlopie nie daj, bo będziesz wychowywał czyjeś dziecko.
to nie jest możliwe, oszukuje CięRzekomo do zapłodnienia doszło ok 13 w czwartek a test robiła we wtorek rano
Nie ma takiej możliwości. Druga sprawa że jakoś nie chce mi się wierzyć ,że ktoś kto chciałby kogoś oszukać (pomijając aspekty moralne) by tego nie sprawdził. Czyżby wymyślony problem i temat.Chciałbym zapytać was czy jest możliwe wykazanie ciąży w badaniu krwi po niespełna 5 dniach po zapłodnieniu. Kobieta z którą spałem mówi że zrobiła test i wykazało że jest w ciąży. Ja nie wiem czy to nie jest jakiś chwyt. Proszę o odpowiedzi, będę bardzo wdzięczny
Po zapłodnieniu, czy stosunku? Bo kobiety to mylą, a co dopiero mężczyźni...Chciałbym zapytać was czy jest możliwe wykazanie ciąży w badaniu krwi po niespełna 5 dniach po zapłodnieniu. Kobieta z którą spałem mówi że zrobiła test i wykazało że jest w ciąży. Ja nie wiem czy to nie jest jakiś chwyt. Proszę o odpowiedzi, będę bardzo wdzięczny