Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi, że tak się potoczyło. Teraz przede wszystkim wylecz szyjkę - co by tam w niej nie było. Jeśli masz sklonnosci do polipow, to byc moze masz slaby progesteron i powinnas go brac w drugiej polowie cyklu podczas staran o ciaze (tak mi powiedzial endokrynolog). Spokojnie, krok po kroku, a bedziesz coraz blizej zostania mama.Pojechalam dzis na Sor bo krwawienie jest coraz mocniejsze. Beta dzisiaejsza 34,1........ Bylam na konsultacji ginekologicznej i wyglada ze ta krew jest przedmiesiaczkowa. Wyc mi sie chce... Tak sie od razu udalo zajsc w ciaze i co z tego.... Mam miesniaka w szyjce i o zgrozo napisala ze moze polipa, ale powiedziala ze na tym etapie to nie bylaby przyczyna poronienia. A mi moj lekarz mowil trzy miesiace temu ze z polipem nie wolno zachodzic w ciaze bo mozna poronic. Mialam zabieg usuiecia polipa w styczniu, ale histopatologia go nie wykazala. Moze cos zostalo w szyjce lub odroslo, nie wiem........Nie wiem dlaczego nie moge utrzymac ciazy.