Jeżeli czytacie po angielsku, to możliwe, ze złoty środek na zbyt częste nocne pobudki znajdziecie tu:
Night Wakings
Night Wakings
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i tak do 4.00 rano sie bawi teraz.Wtedy do 4.00 potrafiła płakac.Teraz dzień wyglada tak : Spimy do 12.00-13.00 popołudniu.Około 15.00 16.00 drzemka.Przez dwa dni juz ją przetrzymałam zeby nie spala juz do wieczora i nic!Idzie spac po 21.00 to budzi sie tak czy siak.Juz wysiadam.Chodze jak zombi!Nie wiem juz co robic.W dodatku tak mnie wycmoka -bo jak się budzi to co chwile cycka dostaje zeby przysneła (wiem ze zle robie) ale ona zasypia tylko przy cycku.

myślałam że oszaleję.
mam nadzieję że nigdy nie wróci,no i że moja niunia nauczy się kiedyś spać całą noc w swoim łóżeczku
.I mam takie granulki z niemiec, i taki proszek z Anglii na ząbkowanie i NIC
!!!!!Ona dalej placze.Aaaa i jeszcze nie fajnie jej pachnie z buzi;( takim przetrawionym mlekiem (kwas taki) więc moze faktycznie pali ja tam w przełyku i to nie daje jej spać.
Co myslicie?Może miec zgage?