Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ksiazka poprostu musi byc dla mnie wciagajaca,taka ze nie chce ci sie jej odlozyc, a jak juz sie od niej oderwiesz to doczekac sie nie mozesz kiedy znowu bedziesz mogla ja czytac... Duzo ksiazek jest przechwalonych,tak jak z filmami...i wlasnie ta ktora obecnie czytam jest mega przereklamowana jak dla mnie...

...nie wiem co napisac, by za duzo nie zdradzic..ale mnie i mojego meza film bomba!"

Przeczytalam wczoraj do konca cala ksiazke!!! i normalnie mnie od tej 160 str.zainteresowala a juz od ok. 200 to mnie wciagnela na maxa ze wlasnie od 200 do konca przeczytalam wczoraj wieczorem ...I wiecie co szkoda mi bylo ze sie skonczyla...Normalnie zawiedziona bylam
Ale szkoda ze tak sie skonczyla... A powiedzcie mi czy jest film tez ? bo chetnie bym ogladnela
Ale bede sobie go musiala sciagnac ;-)