reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Rusałko, Cejrowski bardzo fajnie opowiada. Tylko jak dla mnie trzeba sie przestawić na jego styl pisania, bo on pisze własnie tak, jakby opowiadał. Taki język pisany-mówiony. Przez pierwsze kilka stron mnie to bardzo irytowało, a potem nawet mi sie spodobało.

reklama
Cejrowski mi nie wchodzi:eek:polowe przeczytalam(moze nawet nie?:shocked2::-D...i czyta sie spoko...ale ciezko po nia siegnac...bez wiekszych fascynacji jak dla mnie:shocked2:;-)

Teraz poluje na ksiazke - gabriela garcia -"milosc w czasach zarazy" slyszalam, ze fajna:cool2:
Juz na allegro sobie kilka nowych pozycji na swieta szykuje(rodzice przylatuja- przywiaza:happy:- a poki co wsiadam w samochod i pedze do biblioteki...cejrowskiego meczylam m-ac i nawet do polowy nie doszlam:-D

A ja obejrzałam " Galerianki" i jestem pod wrażeniem jak dokładnie ujęta jest dzisiejsza polska młodzież a poza tym trochę jestem zszokowana brakiem świadomości wśród takich młodych dziewcząt

Mowicie ,ze to takie fajne? To w takim razie zapisze sobie tytul...bo juz przeczytalam wszystko co zakupilma i pozyczylam po kolezankach :-D

reklama
Do góry