reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Ksiazki na dobranoc czyta Adam zazwyczaj..my mamy rozne basnie... albo np.taka seria ksiazeczek krotkich "Julka poznaje swiat" Julka poznaje świat :: Książki dla dziecka Noemi duzo sie z tych ksiazeczek nauczyla...latwiej mi bylo ja namowic na posmakowanie czegos nowego np. :-) te ksiazeczki mamy od dawna ale do dzis moge jej czytac... teraz jak bede w polsce musze cos zakupic nowego :-)

a z muzyki-Noemi slucha mojej muzy badz Adama...jak jedziemy w aucie to jak jej sie podoba jakas piosenka to wola"mama to bedzie moja piosenka" :-D zauwyzylam ze czesto zna teksty piosenek ...az wielkie oczy robie...tzn.moze nie calos ale refreny... Do dzis np.lubio piosenke Shakiry-woka,woka i fajnie to tanczy :-D

reklama
ja kupilam Klaudii 365 bajek na kazdy dzien - czytamy z A.
z muzy - t.j. Noemi - hity i wszystkoi zna na pamiec - a hanna montana -z jej mikrofonem-lepsza niz sam oryginal!:p

z muzą to u nas fasolki i techno i pop-dance :-) głównie ATB, itp :-) mam mój stary telefon komórkowy który działa bez karty SIM i ma tam nagrane wszystkie swoje muzy i łazi z tym i gra, a i co chwilę puszcza Uli " Ogórek" z Fasolek bo Ulka to uwielbia :-)

U nas w czytelni królują Muminki i Mikołajek. Jest tez krecik i różne inne. Lottę znamy i dzieci z ulicy Awanturników też.

dzisiaj Klaudia na dobranoc do poczytania wybrala wlasnie ksiazke muminki- tez je lubi

a ja w środe byłam standardowo w kinie, tym razem "JAK ZOSTAĆ KRÓLEM"
mi się podobało bo coś innego, dającego do myslenia,
film głównie mówiony, bez jakichkolwiek pościgów, strzelaninek itp.
film o przyjażni męsko-męskiej, o stawieniu czoła swoim słabością, ja polecam choć zdaję sobie sprawę że nie dla każdego - moja kolezanka miała zupełnie odmienne zdanie

za tydzień JAK SIĘ POZBYĆ CELUITTU - nie wiem czy pójdę bo jestem uprzedzona do polskich komedii

reklama
Do góry