Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witamy wszystkie przyszłe mamy mające termin porodu na luty 2010. My z fasolką przywitamy się wg lekarza 19 lutego. Razem z moja roczna córcią czekamy niecierpliwie na braciszka albo siostrzyczkę.
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa na forum, mimo że już wcześniej trochę podczytywałam...
Imię: Aleksandra wiek: 22 stan cywilny: panna (w październiku ślub, z ukochanym od 3 lat) dzieci: w brzuszku miejscowość: Jelenia Góra hobby: kynologia, ezoteryka data ostatniej @: 2 maj 2009 r. przewidywana data porodu według OM: 7 luty
IMIĘ:Anetka WIEK:34 STAN CYWILNY:mężatka-14lat po ślubie
Dzieci-'97,'99,'2002 i w brzuszku MIEJSCOWOŚĆ:Podkarpacie HOBBY:muzyka PRZEW.TERMIN PORODU:24luty 2010
pozdrawiam wszystkie mamusie
Kataszaone powiem Ci,że jak dotąd jest fajnie,między dziecmi były wystarczające różnice wieku,więc nie przemęczyłam się Ostatnia ciąża po tak długiej przerwie,bo to była wpadka na całej linii ale damy radę,dzieci są już duże,pogodzimy wszystko,dom,pracę-byle zdrowie dopisało ) Pozdrawiam wszystkie mamusie