ZielonaMamma
Fanka BB :)
Nie pomyślałam, bo już COVID przechodziliśmy. Jelitówkę też. Nawet jeśli to koronawirus, to co to zmieni?@ZielonaMamma Zróbcie sobie test na covid. Sporo moich znajomych co ostatnio chorowało miało takie objawy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pomyślałam, bo już COVID przechodziliśmy. Jelitówkę też. Nawet jeśli to koronawirus, to co to zmieni?@ZielonaMamma Zróbcie sobie test na covid. Sporo moich znajomych co ostatnio chorowało miało takie objawy.
Też tak się zastanawiam. Chyba niewiele. Ja straciłam w dużej mierze węch i smak, to znaczy czuję tylko mocne perfumy, ale też tak myślę co to zmieni. Trzeba wyzdrowieć i nie łazić, żeby nie rozsiewać, ale ja w każdej chorobie zawsze siedziałam w domu, nawet z przeziębieniem.Nie pomyślałam, bo już COVID przechodziliśmy. Jelitówkę też. Nawet jeśli to koronawirus, to co to zmieni?
to, że w razie jak się pogorszy to już wiesz udając się do szpitalaNie pomyślałam, bo już COVID przechodziliśmy. Jelitówkę też. Nawet jeśli to koronawirus, to co to zmieni?
Już nie robią testów na wejściu, nieważne z czym przychodzisz? Kiedyś tak mój brat się dowiedział, że bezobjawowo przechodzi. Poszedł do chirurga na prosty zabieg, a 2 tygodnie przesiedział w izolatce szpitalnej, bo go nie mogli wypuścić z pozytywnym testem.to, że w razie jak się pogorszy to już wiesz udając się do szpitala
Po pierwsze masz rację.Już nie robią testów na wejściu, nieważne z czym przychodzisz? Kiedyś tak mój brat się dowiedział, że bezobjawowo przechodzi. Poszedł do chirurga na prosty zabieg, a 2 tygodnie przesiedział w izolatce szpitalnej, bo go nie mogli wypuścić z pozytywnym testem.
W dodatku one trochę kosztują, więc bez przesłanek nie będę kupować. Synek całkowicie zdrowy biega po domu. Liczę na to, że ja jutro też już będę w stanie chodzić.
nie chodzi o test w szpitalu, tylko szybka pomoc. Jak nie musisz czekać na wynik, to lekarze mogą od razu reagować. A trzeba pamiętać, że leki na covid nie działają zawsze, tylko są odpowiednie okienka czasowe, kiedy można je podać oczekując określonych skutków. Inaczej nie działają. Póki jest ok i organizm sobie radzi to się o tym nie myśli.Już nie robią testów na wejściu, nieważne z czym przychodzisz? Kiedyś tak mój brat się dowiedział, że bezobjawowo przechodzi. Poszedł do chirurga na prosty zabieg, a 2 tygodnie przesiedział w izolatce szpitalnej, bo go nie mogli wypuścić z pozytywnym testem.
W dodatku one trochę kosztują, więc bez przesłanek nie będę kupować. Synek całkowicie zdrowy biega po domu. Liczę na to, że ja jutro też już będę w stanie chodzić.
A Twoja córka jak w przedszkolu? Pełna energii?Po pierwsze masz rację.
A po drugie, chociaż w sumie najważniejsze, dobrze, że synuś śmiga![]()
Chyba tak, za chwilę po nią jadę. Mieli dzwonić gdyby poczuła się źle, ale nie dzwonili więc myślę, że jest okej.A Twoja córka jak w przedszkolu? Pełna energii?