nenius
Przyjaciółki 2008
Pocieszająco to brzmi
Dzięki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam taka nadzieje, ze Weronika sie przystosuje i przelamie w niektorych sprawach jak np to spanie nieszczesne czy jedzienie owocow- teraz niechetnie zjadaDziewczyny, mysle, ze w przedszkolu dzieciaki troche zmienia swoje nawyki. Moj Kubus w domu nie tknie owocow. Musze zanim chodzic, zeby zjadl kawalek banana czy jablka, o niczym innym nie ma mowy. A na zabawach, na ktore sobie chodzimy, gdy jest przerwa na przekaske, siada z dzieciakami przy stoliku i z wielkiego polmiska naklada sobie owoce i warzywa do swojej miseczki i je zjada. No jak to zobaczylam to szok:-) W domu jak mu tak zrobie to ciagle mi mowi, ze on tego nie lubi
Mysle, ze co do innych nawykow tez sie przystosuja. Beda w grupie swoich rowiesnikow, a to inaczej niz jak mama karze ;-)