Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok 13 miesiąc.Hejka
Dziewczyny, nie wiem czy taki temat gdzieś już padł, ale w jakim wieku wasze maluszki przeszły na jedną drzemkę? Co sprawiło, że zdecydowałyście na przejście na jedną drzemkę?
Mama rocznej Zuzi![]()
Super, gładko poszłoOk 13 miesiąc.
Choć czasem zdarzają się dni, że wpadnie też druga drzemka jak np ta jedna nie była wystarczająco długa, albo jak wstanie z rana za szybko i zdąży jeszcze wlecieć spanko drugi raz
A to nie ja zdecydowałam o przejściu na jedną drzemkę tylko mój synpo prostu nie usypiał, miał dużo energii, biegał, skakał po łóżku, widać było że nie jest śpiący
Ja zawsze jak jest bunt na usypianie, to odpuszczam, wychodzimy z sypialni i za ok 30 minut podejmuje drugą próbęSuper, gładko poszłocóra zaraz kończy roczek i widzę bunt w usypianiu na pierwszą lub druga drzemkę, różnie. Jak się ją przetrzyma dłużej to sama pada i robi sobie takie 2h ponad drzemki. Zastanawiam się czy to nie pora na przejście na jedną drzemkę. Tym bardziej, że bujanie i sisianie z butla zawsze pomagało, a teraz już nawet to nie pomaga i odmawia zasypiania na jedną z drzemek, a jak juz zasnie na popoludniowa druga drzemke to budzi sie rozdrażniona. Tylko zastanawiam się czy to nie za wczas
![]()
A jak się usypiacie?Ja zawsze jak jest bunt na usypianie, to odpuszczam, wychodzimy z sypialni i za ok 30 minut podejmuje drugą próbęzazwyczaj działa.
Przy piersiA jak się usypiacie?
Coś po roczku. To samo zaczęło się pokazywać i wchodziło w życie stopniowo.Hejka
Dziewczyny, nie wiem czy taki temat gdzieś już padł, ale w jakim wieku wasze maluszki przeszły na jedną drzemkę? Co sprawiło, że zdecydowałyście na przejście na jedną drzemkę?
Mama rocznej Zuzi![]()