• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

hahahahahahah :rofl2:

spoko. ja za to mam dreszcze jak myślę o macaniu, krojeniu i w ogóle obróbce mięsa i ryb. robię to, ale nienawidzę!

a takie ciasto z zimnym masełkiem to sama przyjemność zagniatać :rofl2::rofl2:

dla mnie skomplikowane jest farbowanie ciast itp. kupiłam kiedyś barwniki spożywcze w proszku, bo chciałam mojej sis zrobić muffinki-ciasteczkowe potwory (te kudłate, niebieskie). zrobiłam, ale nie powiem jak wyglądała moja kuchnia, ubrania i ręce z tego zafarbowanego na niebiesko kremu! chyba nigdy więcej :sorry2:

reklama
Musze znalezc przepis u doggi, zobaczyc czy prosty i moze sama zroboe ;-)
Ale nigdy nie prozylam jablek :-P
Z reszta jest malo kulinarnych rzeczy ktore kiedysnrobilam :-P

Sprite, jak mam zrobic mielone to wole chodzic glodna. Obrzydza mnie to na maksa :-P

agulqa, no otóż to! ;-) ja mielonych nie robię, bo ich nie lubię. ale mięso mielone robiłam ostatnio do tej zapiekanki z makaronem. na szczęście wystarczyło to mięso wywalić prosto z pudełka na patelnię, a później mieszać łyżką :rofl2::rofl2::rofl2: LUZ :-D:-D

Sprite uff... jak tata mial reke w gipsie i mialam zrobic mielone to... bleee... mialam taka mine ze zamiast mi tlumaczyc sikal ze sm8echu :-P na szczescie nie lubie jakos super mielonych wiec nie zal mi tego :-P

Ja za to z mięsa mogę wszystko robić.
Jedyne co mnie lekko obrzydza to kaczka czy kurczak w całości jak jest surowy i musze go wziąć żeby przyprawami natrzeć i do środka rękę włożyć bleee.
A dzisiaj mnie właśnie ta przyjemność przy kaczce czeka :-P

Doggi, jak pierwszy raz obczaiłam przepis na Bannofie, to w głowę zachodziłam, o co chodzi z tą nazwą, jak nic wspólnego z bananami nie ma :-D Ale jedno jest pewne, to będzie moje następne ciasto!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry