• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
A może być zwykły cukier zamiast brązowego?
Może w weekend zrobię jak Ł już wróci to też sobie zje taki home made, a jutro z lenistwa kupie gotowca :-P

Tak jak najbardziej może być zwykły :) ja po prostu do wszystkiego używam brązowy bo smaczny i zdrowszy :)

I tak jak jezyk pisze nie dajesz kakao i jest gites :) możesz dać 1/2 laski wanili i juz w ogóle prze kozak

Ja to chyba dopiero jak urodzę, to się skuszę na budyń, ech...:blink:
Wczoraj zrobiłyśmy z córą pierniczki z linku Doggi, są super, a będą jeszcze bardziej super na święta :-D To była partia nr 1.
Jutro mam dzień zakupowy, a pojutrze planuję kolejną partię pierniczków, rodzina duża, trzeba wszystkich obdzielić ;-)

Agulqa_b bo one mogą i leżeć i być odcrazu zjedzone :) ja rok temu tyle zrobiłam przed świętami ze jeszcze w kwietniu były ;) zamknięte w pudeleczku :)

ja nie robię piernikow w tym roku. robimy z mamą wymianę. ona pierniki, ja takie kruche ciasteczka z pieczątką świąteczną ;-). ale niektóre pierniki nawet z początku listopada się już robi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry