reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
koga powodzenia przy budowie - życzę Ci abyście święta spędzili juz w nowym domku,a Maks miał swój pokoik.
My być może będziemy "ekmitować" Mateosia do swojego pokoju po remoncie - zaczynamy po świętach i potrwa pewnie ze dwa miesiące.
My być może będziemy "ekmitować" Mateosia do swojego pokoju po remoncie - zaczynamy po świętach i potrwa pewnie ze dwa miesiące.
koga
Mama Maksa i Julka
Koga-zawsze jest ten początek....a powiedz jak duzy Wasz domek zaplanowaliście?![]()
nie za duży - 150 m - ale wystarczy żeby mnie wykończyć przy sprzątaniu

karolkaz
Fanka BB :)
Koga- Racja duża powierzchnia duże sprzątanie...ja po weekendowym sprzataniu dwóch pokoi kuchni i łazienki ...padam na nos.....nie za duży - 150 m - ale wystarczy żeby mnie wykończyć przy sprzątaniu![]()

ale dobrze 150m ....powierzchnia wystarczająca......jakbym miała buodwac to powierzchnie zblizoną bym wybrała....
Ja lubię domy parterowe...jakos tak mi się podobają.....

Fajnie macie!!!!!!!! jak dobrze pójdzie to może święta bożego narodzenia w nowym domku...tego Wam oczywiście życzę.

K
KingaP
Gość
właśnie chciałam to napisać: I bez teściów na głowie...
Mój R. zadzwonił do mnie z pracy podjarany, że szukamy domu

Stwierdził,ze wartość naszego mieszkania tak skoczyła do góry, ze w ciągu dwóch lat jesteśmy do przodu 100 tys... [w pierwszym momencie trudno było mi w to uwierzyć... ale przejrzałam oferty mieszkań na necie i... chyba mój chłop ma rację???}
Najbardziej cieszyłabym się własnie z pokoju dla Karoli, bo chciałabym mieć sypialnie dla nas... Bo wszystkie "dodatkowe" sprawy małżeńskie "omawiamy" w pokoju gościnnym...

Mój R. zadzwonił do mnie z pracy podjarany, że szukamy domu

Najbardziej cieszyłabym się własnie z pokoju dla Karoli, bo chciałabym mieć sypialnie dla nas... Bo wszystkie "dodatkowe" sprawy małżeńskie "omawiamy" w pokoju gościnnym...

reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Kinga strasznie podskoczyły ceny mieszkań ...właśnie chciałam to napisać: I bez teściów na głowie...
Mój R. zadzwonił do mnie z pracy podjarany, że szukamy domuStwierdził,ze wartość naszego mieszkania tak skoczyła do góry, ze w ciągu dwóch lat jesteśmy do przodu 100 tys... [w pierwszym momencie trudno było mi w to uwierzyć... ale przejrzałam oferty mieszkań na necie i... chyba mój chłop ma rację???}
Najbardziej cieszyłabym się własnie z pokoju dla Karoli, bo chciałabym mieć sypialnie dla nas... Bo wszystkie "dodatkowe" sprawy małżeńskie "omawiamy" w pokoju gościnnym...![]()

Podziel się: