• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przesady a płeć

tosip123

Początkująca w BB
hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie waszej cery🙈 czy wy też miałyście aż takie problemy ? aktualnie zaraz mam 6 tydzień ciąży a moja cera wygląda jakbym dostała wysypki kaszkowej + kilka większych kolegów na twarzy też się znajdzie . Czy rzeczywiście sprawdziło się to wam odnośnie płci ?🙏🩷mówi się, że to dziewczynka zabiera urodę a u mnie bardzo to widać 😂

reklama
hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie waszej cery🙈 czy wy też miałyście aż takie problemy ? aktualnie zaraz mam 6 tydzień ciąży a moja cera wygląda jakbym dostała wysypki kaszkowej + kilka większych kolegów na twarzy też się znajdzie . Czy rzeczywiście sprawdziło się to wam odnośnie płci ?🙏🩷mówi się, że to dziewczynka zabiera urodę a u mnie bardzo to widać 😂
Byłam w ciąży z córkami i synem , przy 1 córce nie miałam żadnych problemów z cerą, ale w ostatniej ciąży z corka miałam okropna cerę , taka wysypka kaszkowa 🙂

Ja akurat w pierwszej ciąży z synkiem miałam przepiękną skórę, a w drugiej z córeczką miałam non stop jakieś wysypki, przesuszoną skórę, plamy. Wydaje mi się, że to bardziej kwestia przypadku i innych pór roku w trakcie ciąży. 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry