reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przydatne e-booki

reklama
A ja czytam wszystko co mi koleżanki podrzucą... Sama nie wiem, którą książkę warto przeczytać...

IZABELA i jak ta płytka Zawitkowskiego? opyla się kupić? ktoś z was ją jeszcze ma i moze cos powiedziec? ja mam tylko taka reklamowa kilkuminutowa wersje a ta do kupienia ma 3 h jakieś;-)

poczytałam juz tych e-booków i mam w sumie dosc - niewiele pamietam, a nie zawsze zakreslałam ważniejsze info - teraz bym cos obejrzała.
Żeby wiedzieć jak zabierać się do dzidzi co by jej najlepiej w rozwoju pomóc:-(

chyba ze to taka pustka jak przed egzaminem czy maturą - kujesz kujesz i minute przed wydaje Ci sie ze nic nei pamietasz:-D:-D:-D

nie nie kupiłam jeszcze tej książki, w ogóle wyleciała mi ona z głowy :rofl2:
ale któraś z dziewczyn chyba zamawiała u tego sprzedawcy, co wklejałam linka, ale nie pamiętam która :sorry:

IZABELA i jak ta płytka Zawitkowskiego? opyla się kupić? ktoś z was ją jeszcze ma i moze cos powiedziec? ja mam tylko taka reklamowa kilkuminutowa wersje a ta do kupienia ma 3 h jakieś;-)
Moja koleżanka ją ma, ale dzieciaczki (ma bliźniaki) mają już 7 m-cy, a ona z niej nie korzystała. Ja widziałam jego "ćwiczenia" w TVN Style i całkiem fajnie "obsługuje" dzieciaczki, ale nie wiem, czy mi to potrzebne. Myślę, że każda z nas odnajdzie się w nowej roli i bez jego pomocy. Jednak jeśli któraś ma się czuć pewniej, to może zainwestować w tę pozycję.

A ja kupilam w empiku ze dwa tygodnie temu: PIERWSZY ROK ŻYCIA DZIECKA WYDANIE 2009 T (673814209) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze jej nie otworzylam z braku czasu ale mam zamiar na dniach zaczac czytac i dam znac jakie wrazenia.

Rowniez mam ta ksiazke i goraco polecam!!!!! Odpowiada na wszystkie pytania mlodych matek, czego mozemy sie spodziewac w danym miesiacu zycia dziecka, jakie zachowania sa normalne u niemowlat oraz to wszystko co potrzebujemy wiedziec aby nasz maluch sie dobrze rozwijal....
KSIAZKA NAPRAWDE WARTA UWAGI!!!!!!!!!

A to jest ostatni mój zakup:
T_ Dorota Zawadzka - Moje dziecko - SUPERNIANIA (665159394) - Aukcje internetowe Allegro

już pół przeczytałam i książka jest rewelacja, dla młodych mam i dla mam starszych dzieci, POLECAM :tak::tak::tak:

Ta ksiazke rowniez posiadam ale moim zdaniem przeznaczona jest dla matek ktore posiadaja juz nieco starsze dzieci!!! Narazie odlozylam ja na polke! Siegne po nia jak dzidzius troszke dorosnie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rowniez mam ta ksiazke i goraco polecam!!!!! Odpowiada na wszystkie pytania mlodych matek, czego mozemy sie spodziewac w danym miesiacu zycia dziecka, jakie zachowania sa normalne u niemowlat oraz to wszystko co potrzebujemy wiedziec aby nasz maluch sie dobrze rozwijal....
KSIAZKA NAPRAWDE WARTA UWAGI!!!!!!!!!
"Pierwszego roku życia " nie czyta się od deski do deski - ale trzeba ją mieć i można do niej wracać z każdym niemal pytaniem...

Warto przeczytać "Język niemowląt" sobie stopniowo bo potem może nie być czasu...

Ja też ten wątek dopiero odkryłam!
Zapłon mam że hej...
Jakby któraś z kochanych sierpniówek jeszcze tu zajrzała i zechciała mi wysłać te e-booki to byłabym na prawdę wdzięczna.
Mój e-mail:
efe1980@op.pl

reklama
Do góry