reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przygotowania do porodu!!!

reklama
Ja dostalam 5szt od siostry meza bo jej zostalo tyle tego nakupila ale nawet nie okukalam jakie duze:baffled:

Mi moj M kupił 5 par takich wielorazowych takich pod cyce siegających :p Z takiej siateczki bardzo przewiewne i wygodne i zostały mi 3 pary bo 2 uzywałam jedna na tyłku miałam a druga wyprana sie suszyła :) i tak na zmiane :)

No dokładnie takie :D ja miałam takie bardzo dobrze sie sprawuje wystarczy , ze bedziesz miała 2 pary naprawde spokojnie Ci wystarczy :) ja zapłaciłam u nas 5 zł za jedna pare

MrsF zamówiłam na alegro przysłali na adres siostry J i jak był w PL to mi przywiózł.Wiesz widziałm cos w Boots-ie za ok 2-3Ł ale nie przygladałam sie dobrze i nie wiem czy to były te siateczkowe.W czwartek bede jeszcze biegac po róznych slepach to popatrze jak cos znajde dam znac.No i ja tez nie dałabym 12Ł

A tak w ogóle to zamawiałas moze cos z PL np na alegro?? Ja kiedys chciałam kupic spiworek dla malutkiej zapytałam sprzedawcy czy do UK mi przesle baba kategorycznie odmówiła chora jakas przeciez koszty przesyłki i tak pokrywam ja.

Befatka, masz racje, napewno w Boots'ie powinny byc! :tak:

Co do allegro, to jeszcze nic nie kupowalam ale widzialam ze niektore w opisie maja ze wysylaja do UK wiec powinno byc ok. A nie chcesz sprobowac kupowac z eBay.co.uk? Czesto jest wiekszy wybor, szybciej dojdzie a koszt z przesylka pewnie taniej niz z PL.
Ja sie przymiezam do kupna koszulki nocnej ktora kiedys Skaba (albo Asze?) wkleila na watku o zakupach, taka slodka z ktotkim rekawkiem, nie pamietam strony ale tez z PL.

W sumie to na ebay kupilismy juz kilka rzeczy ale wole tam nie zagladac zbyt czesto bo pozniej bede krązyła miedzy ebay ,BB no i zawsze znajde cos do kupienia:-)
A te koszulki pamietam są super.Szukałam w sklepach podobnych ale nic tutaj specjalnego nie znalazłam ale w czwartek mam dzien zakupów na który sie juz ciesze a J. jest załamany hehehMoze upoluje cos fajnego:-)

reklama
Witam Wszystkie Mamusie. Niedawno Zauważyłam że Obniżył Mi Się Brzuszek Jestem W 36 Tygodniu. Słyszałam że Od Tego Momentu Do Porodu Zostało Mi 2 Tygodnie, Czy To Reguła?? Piszcie!!

Do góry