reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

reklama
Karpia nie lubię makowca tez ale Karp u nas króluje każdy uwielbia dla siebie i dzieci kupiłam pstragii
Mała mi z tym sylwestrem u nas jest identycznie a tak apropo ile kosztuje Karp za kg w pl?ciekawi mnie jaka jest tutaj przebitka

Przypomniało mi się jak kiedyś kupilysmy z mama karpie jedziemy autobusem a jeden wyskoczył z reklamówki moja mama tak się wystraszyla ze wskoczyła mi na kolana cały autobus brechtal

mimo że u mnie na stole wigilijnym jest i karpi makowiec to nie jem ani jednego ani drugiego. Generalnie wciagam paszteciki z kapustą i grzybami, pierogi i barszczyk. Reszta może nie istnieć.

reklama
Ja uwielbiam w Wigilię pierogi z kapustą i grzybami, żurek, barszczyk z uszkami :-)
A ciasto w Wigilię jest dla mnie zbędne, bo tyle smakołyków jest na stole że nawet nie ma gdzie upchnąć tego ciasta, zwłaszcza jak się zalicza dwie kolacje.

Do góry