reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

heh ale ja pączków nie robiłam, zrobiłam tylko ciastka, faworki i oponki heh były w planach ale plany są po to żeby je zmieniać:-p

reklama
Mamaagusi to ja zrozumiałam że pączusiez robisz, ale wiesz nie pogniewam się na faworki, oponki, to też chętnie przyjmę:-) Z Łodzi gołąb myślę że doleci z godzinę, no może w dwie :-)

MAMAAGUSI właśnie skończyłam robic faworki i wyszły pyszne :-p:laugh2: mąz po ich spróbowaniu stwierdził "noo nie tylko wyglądają jak faworki ale i smakuja jak one" :cool::szok::-D widzicie jak on docenia moje zdolności kulinarne? :-p:eek:

MAMAAGUSI właśnie skończyłam robic faworki i wyszły pyszne :-p:laugh2: mąz po ich spróbowaniu stwierdził "noo nie tylko wyglądają jak faworki ale i smakuja jak one" :cool::szok::-D widzicie jak on docenia moje zdolności kulinarne? :-p:eek:
padłam:-D:-D:-D:-D:-D no to gratuluję!!

kania olej prace a z rehabilitacją coś się wymyśli:-p no pliiiis przyjedź:-)

Makuc gratuluję, mąż widzę że docenił Twe dzieło :-)
Mamaagusi naprawdę z wielką przyjemnością olałabym te tematy i wsiadła w jaki samolot i byłabym u Ciebie za jaką godzinę ale nie da rady :-(

mój mąz musi zawsze z czymś "inteligentym" wyskoczyć, bo nie był by sobą inaczej :eek:

reklama
Makuc gratuluję, mąż widzę że docenił Twe dzieło :-)
Mamaagusi naprawdę z wielką przyjemnością olałabym te tematy i wsiadła w jaki samolot i byłabym u Ciebie za jaką godzinę ale nie da rady :-(
:-(
makuc ale popatrz na to z innej srtony, zobacz jaki jest napewno z ciebie dumny:-)

Do góry