reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

powiem Wam ze też jakoś mi dziwnie:( nawet mnie ta przeprowadzka i fakt kilku wspolnuch dni przestały cieszyć.......... a może to jakiś syndrom odcięcia pępowiny i wyprowadzki mi się wł ................

reklama
piąteczko - z Alinką do grupy w przedszkolu chodził Filip, którego rodzice ze dwa lata się starali o druga dzidzię, jak byłam w ciąży to Beatka z tęsknota głaskała mój brzuszek.... na święta Bożego Narodzenia chyba juz będą we czworo. Nie trać wiary, głowa do góry!!

Hej Kobitki!jak zwykle nie nadrobie,zawsze,jak dojde do tego,zeby z Wami popisac,to niuniosie budzi z placzem i cyca wywalam;)ale coz,dziewczynki,ale mnie nie wyealajcie z tej tabelki...ja to nie specjalnie sie nie odzywam...tylko kak mam chwilke,to spie,nawet w dzien,bo malenstwo nasze bardzo czesto sie budzi w nocy na papu,a caly dzien Bozy spi...no ale taka widocznie jego natura;)Kobylki,a co z Kasia es?!?bo cos czytalam...ale nie doczytalam...caluje Was staraczki i dzieciaczki,a ciezaroweczkom pozostalym radze,spijcie ile wlezie,potem Wam bedzie tego brakowalo...

biapl jako, że mam tutaj nocny dyżur wypowiem się hahaha :-D
co do usuwania z tabelki to myślę, że nie masz się czego obawiać, bo pewnie nikt nie zostaje usunięty :tak: tak więc kiedy tylko możesz to śpij spokojnie ;-)
Ucałuj małego dziabąga od cioć ! :-)

biapl TY sie słoneczko nie martw :-):-):-) NIkt nie chce Cię wywalać :-D:-D:-D:-D Po prostu 2 dziewczyny figurują w tabelce ale sie w ogóle nie udzialają u nas dlatego taki podjęłam temat.... bo dla mnie to bez sensu ............ to zrobimy tak ..... Ja napiszę do nich na priv... i zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: zeby nie było ze jestem zołza Ilona hiihi :-D:-D:-D:-D

A tak a propo to Witam sie perełki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziama a może to taki stresik przed małżeński Cię łapie :-p:-p:-p

Ja tak samo myslę o Kasi i naszych malutkich księżniczkach :tak::tak::tak:, niech jeszcze małe kruszynki posiedzą w brzuniu, dla ich dobra !!!!!!!!!!!!!!! A mnie tak głupio Kasiu tyłek zawracać smsami..... choć może jednak trzeba napisać aby Kasia wiedziała ze my tu wszystkie myslimy o nich i sie martwimy !!!!!!!!!!!

Miłego :tak::tak::tak: :-):-):-):-):-)

Papi wstał, Jaś jeszcze gnije w łóżku :happy2::happy2: polezałabym dłużej ale zaraz ma wpaść tatko do wnuków bo ja wybywam z domu a jak ....... hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko TĘSKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry