reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ha ha- oj jak ja pamiętam jak miałam jakieś 9 lat i byłam na kolonii w Rusinowie- wiocha zabita dechami- nad morzem- i się zakochałam z wzajemnością w koledze- miał na imię Zbyszek i był z Żyrardowa- o pół głowy niższy ode mnie. No i był - jak to śmiesznie brzmi dzisiaj- festiwal piosenki kolonijnej- i ten mój Zbynio śpiewał dla mnie z dedykacja- fałszował jak jasna cholercia- Fanatic - Czarownica OFICJALNY TELEDYSK - YouTube -HA HA i na dyskotece dostałam sztuczną różę oblaną do mdłości perfumem okropnym- OJ JAKIE TO BYŁY CUDNE CZASY

reklama
Piąteczko wyskoczyłam tylko na chwilkę do sklepu :p

butki super dla połamańca :-p:-p:-p

Truskafffka taki mój los :-D:-p ale przynajmniej poćwiczyłam przeponę :-p

Ilonka na razie to idzie pomalu ale mozesz z tego niezly biznes:tak:
Paula z tego co mowisz (bo jakos nie pokazuje mi wykresu) to moze jest cos na rzeczy?:-)
Sylwia jak tam zdrowko ;-)???
Valky jak masz cos zrobic jutro to zrob pojutrze ......ot taka moja weekendowa zasada:-D
Losiczko moj tez jakos nie plakal ze jade :-D a takiego Marcinka ma i moj :-D
Jane i jak udaly sie seksy w Home edition?????:-D
Pamela i jak necik smiga ;-)???
Paula to kiedy nastepne spotkanie z lubym:-)???
Truskaffka mowisz ze czas relaksu sie szykuje?:-D
Malami :-)
Roza jak tam twoj humor...lepiej juz:-)????

Zaraz lece nadrabiac reszte ....buuuuuuuuuu nie widac wykresow chyba bede nadrabiac po nocach :zawstydzona/y:
Zzagubiona odezwij sie jak tam po tym dietkowaniu:sorry:. Karolcia w sobote wyslalam do ciebie 2 koperty z zamowieniem :-)
Gosiulka tez dawno nie bylo, Dziamy,Agnes, Lori, A Rozia gdzie sie podziewa????Roszpunka tez sie obija

Kiedyś sie zastanawiałam co dla żony jest gorsze.Jak sie mąż wyprowadza do kochanki :-) czy do kochanka :-D

Miota sie chłopina mówie żeby se grzebień wziął he he a wczoraj włosy golił :-D .

reklama
losiczko72 hahaha nie wie co zabrać, bo przecież musi się Marcinowi podobać :tak::-D ale jestem świnia- tak wyśmiewać się z Twojego ukochanego mężusia :tak::-p

KatyB wiesz co, z tego cyklu nie jest to raczej możliwe, no chyba, że jeszcze z poprzedniego, po tej dziwnie krótkiej @
:szok: testu co prawda nie robiłam, no ale cholerka wie...
a spotkanie z moim niegrzecznym chłopem już w piątek i zostaję u Niego do poniedziałku
:-)
a jak tatuś?

edit.:
dobijcie mnie, zaraz padnę z nudów w tej pracy...
:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry