reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes2704 kochana łepek do góry, jesteś cudowną mamusią, a Oluś za pewne cudownym dzieciaczkiem :tak: spokojnie, Oluś tak jak mówisz nie ma jeszcze nawet miesiąca dlatego codziennie się siebie nawzajem uczycie ;-) myśl pozytywnie, a wszystko będzie dobrze :-)

reklama
dzięki paula. chyba taki chwilowy kryzys mnie dopadł. ale OLuś wynagradza mi wszystko. nawet jak płacze bez powodu i ciężko go uspokoić i tak jest cudny i kochany.

paula chyba ty chciałaś dostep do mojego wykresu. zaraz odblokuję i cię dodam

No juz jestem....zniknelam bo sie telefony rozdzwonily i do tego Tacie worek od przetoki pękł i trzebabyło go przebrac, potem zrobic cos do jedzenia, insulina, leki itd

Paula ja na wykresy dopiero sie wybieram wiec zobacze co tam u u ciebie ;-)
Jane i powiedz ze ty wytrzymasz bez cwiczen?:sorry:???
Agnes moze faktycznie Olusia cos uczuliło ale jak to bywa na początku dowiesz sie metoda prób i bledow:tak:........a glupot nie gadaj bo jestes super osobą to nie wyobrazam sobie zebys byla inną matka;-)

Co do Taty to jest naprawde bardzo szczuply, jak go podtrzymuje z tylu za plecy jak siedzi to łopatki tylko sterczą.........do tego ten okropny wyraz twarzy skrzywiony od nieustannego bólu.....i jego apetyt jak u myszki....serce sie kraje jak czlowiek patrzy na niego:-:)-:)-(
Bardzo sie ciesze ze tu jestem ale boje sie kazdej nocy, jak nigdy boje sie sama spac a do tej pory mi to nie przeszkadzalo....budze sie kilka razy w nocy bo mam wrazenie ze kogos ujrze w drzwiach....

Katy jak ja cię rozumiem kochanie ;(
pamietam jak dziś jak mój tato chorował na raka i chociaż było to 20 lat temu nadal widzę go jak siedzi na łóżku chudy jak ludzie z obozu w Oswiecimiu ;( straszny widok i nieopisany strach ale musisz być silna nie mamy kochana innego wyjścia musisz to zrobić dla niego żeby nie widział ze cierpisz.

Cześć dziewczynki :-)

Info od kasi_es
"Echa serca jeszcze nie miałam, bo kardiolog zajęta. Zaśniad będą mogli zdiagnozować dopiero po porodzie na podstawie badań histopatologicznych łożyska, muszę się tez liczyć z tym, że będą musieli mi usunąć macice... W piątek miałam USG młode ważą 1070 i 1800, ale poza tą coraz większą różnicą pozostałe parametry się nie pogarszają. Dziś kolejne usg - ogólnie bez zmian."
Później zapytałam o ta macicę, czy to w związku z tym zaśniadaem i napisałam, że tu wszystkie myślimy o niej i odp:
"Póki co przepływy są prawidłowe, więc podobno można poczekać z tym echem. Jeśli chodzi o różnice w wadze, to przy zespole przetoczenia może być na prawdę ogromna. A co do macicy, to jeśli faktycznie jest ten zaśniad, to nie wiadomo, jak po porodzie zachowa się łożysko, może nie chcieć się odkleić i dojść do takiego krwotoku,że bezpieczniej będzie usunąć. Dzięki za wsparcie, ściskam wszystkie. Ja Was podczytuję, ale jakoś nie mam siły pisać. Buziaki! "

Mam nadzieję,że to wszystko to skończy się na wielkim strachu, ale tylko na strachu...

Kasia trzymaj się tam dzielnie !!! Będzie dobrze !!! :*

Ja Was dzis czytałam, tylko na odpisywanie brak sił było :-) Byłam dzis na trzecim usg genetycznym i wszystko jest ok :-) Bianka waży już prawie 1,5kg :-) Taka wielka już jest... I ciąża na dzień dzisiejszy jest o tydzień starsza :-) Nie pasowało jej chyba,że ją pani doktor trąca sprzętem, bo nosek marszczyła :-) Zaraz wrzucę zdjęcie na grupę :-)

Buziaki dla wszystkich :-)

Dzięki Rozia za info cały dzień myślałam o Kasi
Kasienko nic sie nie martw będzie dobrze zazwyczaj lekarze straszą i oby tak samo było u ciebie.

Rozia super dziewczyna rośnie :)

agnes2704 tak tak, to ja :tak: dziękuję bardzo :-)
oby kryzys minął jak najszybciej :-)

KatyB a ja myślałam, że byłaś i tam coś wyczytałaś i zdziwiłam się, bo w sumie nie miało jak nastąpić zapylenie zbytnio
:-p;-) ale kto wie, niezbadane są wyroki Boskie... :-)

Rozia dziękujemy za przekazanie informacji
:tak:

kasia_es trzymajcie się Kochane dzielnie, jestem z Wami myślami! :tak:

Rozia fajnie ze twoja myszka juz nie taka malenka:tak:
Kasiu es trzymaj sie kochana nawet sobie nie wyobrazam co przezywasz trzymaj sie kochana , bedzie dobrze:tak:!!!!
Paula kochana wlasnie cos nie moge wejsc na enpr a sugerowalam sie tylko wpisami dziewczyn :tak:
Aniu to jest takie przykre patrzec jak naukochansza osoba niknie ci w oczach:-(

reklama
KatyB najwyraźniej źle Cię zrozumiałam ;-):tak:
słoneczko nasze trzymaj się, bądź silna dla siebie, taty i reszty rodziny :tak: wiem, że jest Ci ciężko, ale mam nadzieję, że pewnego dnia wszystko nabierze zupełnie innych barw i życie uśmiechnie się do Twojej rodzinki ;-)

Do góry