Cześć dziewczynki :-)
Info od kasi_es
"Echa serca jeszcze nie miałam, bo kardiolog zajęta. Zaśniad będą mogli zdiagnozować dopiero po porodzie na podstawie badań histopatologicznych łożyska, muszę się tez liczyć z tym, że będą musieli mi usunąć macice... W piątek miałam USG młode ważą 1070 i 1800, ale poza tą coraz większą różnicą pozostałe parametry się nie pogarszają. Dziś kolejne usg - ogólnie bez zmian."
Później zapytałam o ta macicę, czy to w związku z tym zaśniadaem i napisałam, że tu wszystkie myślimy o niej i odp:
"Póki co przepływy są prawidłowe, więc podobno można poczekać z tym echem. Jeśli chodzi o różnice w wadze, to przy zespole przetoczenia może być na prawdę ogromna. A co do macicy, to jeśli faktycznie jest ten zaśniad, to nie wiadomo, jak po porodzie zachowa się łożysko, może nie chcieć się odkleić i dojść do takiego krwotoku,że bezpieczniej będzie usunąć. Dzięki za wsparcie, ściskam wszystkie. Ja Was podczytuję, ale jakoś nie mam siły pisać. Buziaki! "
Mam nadzieję,że to wszystko to skończy się na wielkim strachu, ale tylko na strachu...
Kasia trzymaj się tam dzielnie !!! Będzie dobrze !!! :*
Ja Was dzis czytałam, tylko na odpisywanie brak sił było :-) Byłam dzis na trzecim usg genetycznym i wszystko jest ok :-) Bianka waży już prawie 1,5kg :-) Taka wielka już jest... I ciąża na dzień dzisiejszy jest o tydzień starsza :-) Nie pasowało jej chyba,że ją pani doktor trąca sprzętem, bo nosek marszczyła :-) Zaraz wrzucę zdjęcie na grupę :-)
Buziaki dla wszystkich :-)