reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

katy no nie rób sobie jaj:-D:-D ja bez ćwiczeń.... już dziś ćwiczyłam:tak::tak:

zdrówka dla taty, na pewno mu się trochę poprawi jak ma Ciebie przy sobie:tak:

kasia trzymaj się, popatrz jak już długo wytrzymałyście. Na pewno dacie jeszcze radę.

rozia śliczna niunia:-)

zmykam spać, dobranoc

reklama
katy dopiero moje słonko zarazonko było chudziutkie i ledwie........., niedawno ja byłam na skraju z wizją nie najlepszą ..... a jednak- i Tatko też da radę , bo ma za sobą prócz rodziny całą armię forumowych córek

witajcie

Agnes - dla Ciebie i całej reszty świeżych mamuś wklejam linka o skokach rozwojowych w pierwszym roku życia dziecka, poczytajcie sobie i nie wmawiajcie sobie, że jesteście złymi mamami!!!!

Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety

katy - oby juz było tylko lepiej, zdrówka dla taty!!!

Kasia es - trzymam za Was kciuki, trzymajcie się jak najdłużej w trójpaku i oby się "prognozy" nie sprawdziły!!!

Witam:)

Agnes miałam napisać Ci o tych skokach rozwojowych ale widzę ,że Katrina mnie wyprzedziła:) Nie wmawiaj sobie głupot bo jesteś dla Olka najwspanialszą matką na świecie.

Rozia Bianka śliczna gratuluję wizyty:)

Kasia es wszystko będzie dobrze, dziewczynki coraz większe i silniejsze a podejrzenia lekarzy wcale nie muszą się potwierdzić i tego życzę z całego serca.

Katy
kciuki za tatę a Tobie siły życzę, trzymaj się dzielnie.

Losiczko super,że wróciłaś i jeszcze z takim fajnym humorkiem:)

Piąteczko buciki super:)

Ilonka
czapeczki super,Antkowi też muszę kupić czapkę na zimę i właśnie się zastanawiam......Poproszę o tabelkę bo straciłam orientację co gdzie u której:) dziękuję:)

jane
co to za czarodziejskie ćwiczenia? Oj mi też by się przydało......

U nas wszystko ok, chociaż boję się trochę bo weronika wczoraj przyszła ze szkoły z temp 39 stopni ,żeby mi tylko Antka nie zaraziła.
Antoś dziś kończy 5 miesięcy :-):-):-) jak ten czas leci:)
Pisałam wam ostatnio ,że zakładamy akwarium no i wczoraj wprowadziliśmy pierwszych mieszkanców:) 10 neonek,parkę danio i sumika:)Antoś zachwycony:)

Dziendoberek :-):-):-)

Męzus pojechał hura.......:-D:-D:-D Szymus stwierdził ze będziemy mieli święty spokój he he do momentu kiedy mama mu czegos zabroni to potem będzie bek za tatą :-).

Dzisiaj laba.Do maszyny nie podchodzę. Ciacho kupione pogoda taka że tylko kocyk i pilot do ręki.Hura pilot jest mój :-D:-D:-D
Głupol ze mnie he he . Ze sie ciesze że chłopina wyjechał ale co tam ......:-)

Katy zdrówka dla taty .Wiem co czujesz :-( jak patrze na ciocię to masakra.Przd choroba ważyła 90 kg teraz po 3 latach ma 48 kg:-(Trzymaj sie kochana.

Ilonko czapeczki boskie :tak::tak::tak: aż normalnie chce sie wpadke zaliczyć dla takiej czapeczki :-D:-D:-D

Miłego dnia dziewczynki

Paula te lateksowe są spoko według mnie jak najbardziej pasują :tak::tak::tak:

EDIT

czy tutaj jeszcze ktoś żyje?????????????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry