• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja mam dziś znowu dzień lenistwa - jeszcze w piżamie jestem,nawet kremu na twarz nie nałożyłam a Maja z podwórkiem wyjeżdża:baffled: ehh muszę wybić jej to z głowy:happy:

Witam! Ja już po śniadaniu , kawce i kościółku byłam z Julką a to wyczyn bo ona jest nie za grzeczna :tak:

piąteczko królik..... pychota....... jedz jedz potem sobie wideokonferencje strzelimy odchudzającą (takie wspólne ćwiczenia) no a jajka tylko na twardo:-D:szok:

Lilu czekamy z Tobą na rozwiązanie ;-) ja urodziłam przed Wielkanocą i na święta byłam w domku czego i Tobie życzę :tak:

Witajcie zarloczki, ciezaroweczki, truck-oweczki, spiochy i cala reszta towarzystwa. PIATECZKO - podrzuc biednej MARYS troche zarelka, bom wciaz glodna a tez juz troche kanapek z salata i szynka a potem z dzemerem pochlonelam i nadal ssie :-) a waga owszem drgnela ale nie w ta str ktora powinna buuu juz spadla ponizej 50 :szok:

DZIAMA - uszka do gory

Ach i wczoraj upieklam szarlotke sypana i ciasto owsiane bo takowe nie posiadaja w skladzie jaj i mleka a Wy mi tu z jajkami wyjezdzacie - tak bym sobie zjadla mmmmnnniam - jestescie okropne :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry