• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam sie wieczorowa pora
Lori :-) czesc

Katy oj kochana kusisz kusisz tymi babuszkami hehe

Kasiu cudowne wiesci nie obejzysz sie kiedy a male beda z toba w domu u mnie jak mala do "korytka"wsadzili tydzien nie minol i w domu bylysmy

reklama
Melduje sie poslusznie choc pozno ale caly dzien poza domkiem bo swietowalismy imieniny mojej mamci i tesciowej :-) Teraz wszysc spia a ja nadrabiam zaleglosci i tez trzeba isc w kimonko bo jutro w nocy wyjazd :no: slodkich snow i wybaczcie ze nic wiecej nie napisze ale padam na pyszczek.Slodkich snow

katy hehe nie nie pieke hehe bo spedze duzo czasu w kuchni i nawet nie sprobuje (maz lasuch heh)
zbuj spi heheh ale od kiedy sama siada weszla w etap "dajcie zabawki telefony i piloty, a dam znac jak zglodnieje" dzieki czemu mamusia ma wiecej czasu na prace :-D

Hello Laski ;-)

Ja oczywiście zaliczyłam niedzielę w pracy- jakże by inaczej
:baffled:
Rano jak się obudziłam, to było u mnie – 16 stopni... strach się bać takiej zimy :-p

Katy wiesz co nie wiem, w sumie nie mam jakiegoś większego powodu do smutków, poza tym standardowym oczywiście
:tak: ale dzisiaj już jest ciutkę lepiej na szczęście i mam nadzieję, że jutro dołek zakopię całkowicie :tak:
Ale smakołyki, jejuuuuuu aż ślinka cieknie
:-D:-p

Kolorowych Słoneczka :*

Katy babeczki mniam mniam :)
Jane przykro mi ale moze najpierw uporac sie lepiej z torbielem ale zaciskam mocno kciuki kochana :)
Marysiu kciuki za mala zacisniete &&&&
A ja znikam mam taki syf w domu ze nie pamietam kiedy ostatnio taki byl ;/ ale juz troche lepiej dzis chodze na szczescie ;p
A co u reszty ??

DZiendoberek:-):-):-)

Wita sie zaszurowana Łosiczka :-):-):-) i spada .Jutro krakowiaki przyjerzdzaja :-)

Dla Ady :-):-):-)

DSC01008.jpgDSC01009.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry