• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hello moje dziewczynki :-)
KATY - babeczki mmmmmmmmmmm wygladaja jak juz malutka wykarmie to sobie takie zafunduje - uweilbiam siedziec w kuchni i pichcic :-)
JANE - next time :-D
LORI - moze nie wszystko stracone
LOSICZKO - Ty szuraczko nasza fajna torebusia ADA bedzie szalala na galerach :-D
narazie tyle bo mala ksiezniczka posmierduje i kuponka trzeba usunac :-D zaraz wracam

losiczka boska torebusia :) ale dla mnie nr jeden to ta czerwona z czarnymi dodatkami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ada a TY dziś wizyte masz tak ?????????? an którą idziesz ?????????????
dziama super.... nacieszcie sie sobą :-D:-D:-D
Rozia a kto lub co Ci humorek zepsuł ??????????? :baffled::-(
Paula biedna ... :-( a do pracy kiedy ?????

Ja mam m w domciu także sielanka:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-)

Pod koniec tygodnia sie choineczkę juz ubierze , bo Jaś jak zobaczył ze jest choinka przyniesiona to juz wczoraj chciał ubierać :-D:-D:-D:-D no ale muszę dokupić pomarańczowe bądż złote kokardy bo w tym roku bedzie choinka między innymi w plastrach pomarańczy :-D:-D:-D Zobaczyłam w sklepie taką choinkę i zakochałam sie normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D zobaczymy co z tego nam wyjdzie .... :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aha był mikołaj u Jasia w sobotę ...... osobiście i wiecie co ?????????????????? zobaczył to uciekł pod ławę ... a jak wyszedł to poszedł iiiiiiiiiii............................. zerwał brodę i czapkę i sie okazało ze mikołaj to nie mikołaj a wujek
Także mikołaj został zdemaskowany nie spodziewaliśmy sie tego naprawde hahahha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry