• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam... fakt cichutko tu ale nie dziwię się ... w pracy masakra w domu też .... wszyscy zabiegani...

ja nawet jakoś przetrwałam ten dzień... zapodałam od razu nospę i przeciwbólowe i zleciał cały dzień.

dziś muszę skończyć robić kartki i zabieram się za pierwszą partię pierniczków:tak:

mam zamiar wszystkim do prezentów pod choinkę podrzucić małą paczuszkę z pierniczkami:-):-)

ania to się Lily uparła i siedzi;-)

marysia trzymam kciuki za Anetkę

paula no nie fajnie w niedzielę pracować:no:

ilonka ale masz gagatka w domu... mi się też wydaje, że nie zapomni... ale może jakaś dobra historyjka wyjaśniająca przeciągnie magię Mikołaja na parę lat.

katy ale pyszności narobiłaś:szok::szok: ciekawa jestem jak mi dzisiaj pierniczki wyjdą... mam nadziej, że nie zabrałam się za to za późno i zmiękną do Wigili:tak:

roza nie poddawaj się.... mnie też czeka monitoring.... a pod koniec tygodnia idę na prolaktynę... ciekawa jestem co mi wyjdzie??

idę obiad zjeść
będę potem

jajnik boli:-(

reklama
Jane staram się, ale męczące to jest buuu i dopada mnie niechęć.Chciało b się normalności a nie tylko wszystko kręci się wokół jednego. :-(
Kciuki za PRL - ciekawi mnie twój wynik:tak:

Wdzę że też nic u was....ehhh

Ja dziś miałam odebrać ft3 i ft4 i znowu tego nie zrobiłam. dobrzze że tsh było jeszcze tego samego dnia więc mam dawno :-)

liluu chyba zgaga murowana ale za to przez ostre moze mala sie ruszy :)
ilonko mam pomysl dla ciebie moze ci sie spodoba taki wzor czapeczki :) tiger.jpgamleka2.jpg

Roza_ ja już mam tak zwichrowany organizm z tej pracy, że głowa mała, zaczyna mu się mylić dzień z nocą i odwrotnie :eek:
A co to za autko macie?

Jane u mnie to norma niestety, o Świętach nie wspominając
:-( no ale cóż zrobić ;-)
Bardzo fajny pomysł z tymi pierniczkami jako dodatek do prezentów
:tak:

Losiczko Ty mnie nawet nie denerwuj
:szok::angry:

Ja znikam do wyrka, jestem wykamana… Dobranoc :*

Witam i ja ...ale mam niemoc i śpiocha poniedziałkowego więc tak na szybko ...:sorry:

Kasia ale miałaś super gifcik mikołajkowy :) buziaki dla was :)
Ilona wymiatasz z tymi czapami ;)
a Jasiek wymiata jeszcze bardziej hahaha agent mały :)
Kate smakowite wypieki, normalnie zaśliniłam klawiaturę :-p
mnie też wzięło na wypieki...muszę fotki na G wstawić :D
a córcia ma być grzeczna jak aniołek...takie było założenie podczas dzieła stworzenia hahahahahaha

Olo Muuuuuułłłaaaaa buziak leci dla małego obżartucha :******

Staraczki... i znów się podnosimy ...i działamy...
ślę z głębi serducha z wielką nadzieją ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pozdrawiam babeczki i lecę na G

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama