• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskaffka u mnie wszystko stoi w miejscu co mnie wnerwia ;/ maz jeszcze nie skonczyl calkiem pokoju malowac narazie 2 sciany a teraz 2 stoja i czekaja bo maz musial pekniecia zaszpachlowac no i musze segment przestawic bo oczywiscie pol sciany zakryte no i sie tak zbiera ;/ nioc nie mam poprane lozeczko itp poskladane bo nie mam gdzie postawic probuje pokupic jakies swterki i bluzki dla malego ale wszystko albo drogie albo kolory tylko granat i czarny nic zieleni ladne chociaz zywe by byly kolory no i jestem w kropce z wyprawka takze ehhh do bani jak sie nie ma kasy tyle ile p[otrzeba to dupa wszystko bierze niestety
ilonko dziekujemy za info kciuki beda zacisniete &&&&

Joasia zdrówka życzę
nie bierz żadnych leków niestety nie wolno chyba że jakieś homeopatyczne no i herbatka z miodem i cytrynką albo mleko z czosnkiem jak dasz radę i grzej się

Dziewczynki jestem załamana :no::no::no: mój P wrócił z pracy i sika krwią :confused: jedziemy do szpitala na IP zobaczyć co nam powiedzą ale na serio bardzo się boję :no::no::no: trzymajcie kciuki za niego proszę zeby to była zwykłą infekcja

witam.... no cisza.....:szok::szok::szok::szok:
ja szybko koleją partię pierniczków robię i zmykam na siatkę...

kurcze liluu ... lepiej jechać i to sprawdzić ale może to nic poważnego...napisz jak wrócicie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry