• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

Myśmy teraz dopiero wstali po nocnych eskapadach do szpitala

Dziękuje wam z całego serca za wsparcie jakie dajecie :tak::tak::tak: dzisiaj na pewno kupię mu żurawinę myślałam już o niej wczoraj ale było już za późno

życzę wam miłego dnia kochane kobitki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
Dzien dobry jestem i ja

zaczynam kichac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,mały dalej temp i dalej w łózku :-( no wszystkich zarazi zaraz :shocked2:
masakra jakas ,a w szkole u niego było w klasie tylko 12 dzieci na 23 reszta chora :(((
Ja biore sie powoli za ogarnianie chatki na święta a tak mi sie nie chce
i dzis na obiad ogórkowa :-):-):-) bo mam smaka na nia

i od wczoraj nie wiem czemu niepokoi mnie to ale boli mnie jajnik prawy i to mocno!!!!

Lilu dobrze ze z P wsio ok narazie i ze to tylko infekcja ,cholera jeszcze trzaba by wam było zeby teraz sie rozchorował,kciuki za niego :*

Rozia ale fajnie moze zdazycie sie wprowadzic zanim mała sie urodzi :-D

Jane u nas tez snieg popadał i odrazu paraliż ech....Ci niedzielni kierowcy hehehehe

Martuś mnie na poczatku tez często jajnik bolał... kiedy masz kolejną wizytę ?? W styczniu dopiero??
No i zdrówka dla młodego i Ty się broń pzred choróbskiem ...

U mnie na szczęście autko sprawne już i co najważniejsze tylko 20 zł zapłaciłam :-) Bo coś tam się poluzowało :-) ufff :-) Bo jak sobie pomyślę,że musielibyśmy znowu bulić na to auto, to bym się wściekła :-)

Dziś zrobiłam ostatnie zakupy dla Bianki i chyba mam już wszystko :-) Teraz tylko pranko w weekend, wózek zamówimy w przyszłym tygodniu i luz.... Zaczynam się bać...
Wczoraj byliśmy też zwiedzać trakt porodowy w szpitalu, w którym chcę rodzić :-) Utwierdziłam się tylko,że to jest dobry wybór :-)

Witam w baaaaaaaardzo śnieżną środę :-)

LiLuu cieszę się, że z mężem nie jest aż tak źle… Teraz oby tylko było coraz lepiej :*
:tak:
A Lily przypadkiem nie wybiera się na tą stronę?
:confused::-)

Rozia ale się cieszę, że odbieracie mieszkanie
:tak: teraz nic, tylko powoli urządzać pod siebie :-) no, może nie aż tak powoli :-p
A co z drzwiami i parapetem- wymienili?
:confused:

Agnes owocnych zakupów
:tak:

LiLuu i Martuś dziękuję za kciuki
:-) niestety nie poszło po mojej myśli, bo musiałabym założyć działalność gospodarczą, a nie za bardzo jakoś mi to odpowiada, także poszukiwań ciąg dalszy :baffled:
Jak tak dalej pójdzie to chyba tak na poważnie będę musiała namówić K na bejbika
:-p Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że dalibyśmy radę (finansowo może nawet i też), a przy okazji utarłabym nosa niektórym w pracy i umowę wykorzystała :evil: a i mielibyśmy swoją małą faso linkę, co byłoby w tym wszystkim najważniejsze :-):tak:

Martuś ja niestety nie pomogę, bo jestem lewa z pichcenia
:zawstydzona/y:

Co do śniegu, to zastanawia mnie jedna rzecz… Dlaczego kierowcy, jak tylko pojawi się ten biały puch zapominają jak prowadzi się samochód?
:confused::-D

reklama
ja tam jezdze w kazda pogode ;p dzis u nas sypie a ja bylam na rynku w sklepie na poczcie musialam zatankowac autko bo juz mu ise pic chcialo hehe
malami a co do bolu to ja tez mialam i teraz tez czasami mnie boli w prawym jajniku ;/
ja mam wizyte 20.12.12 o 12 ;p a potem hmmm kolo 10.01.2013 roku chyba ze wczesniej urodze hehehe chociaz watpie w to
joanna zapomnialam psalam i pusty leb mam hehe zdrowka dla ciebie i mala mi dla malego zdrowka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry