• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula no to szkoda,że się z ta pracą nie udało :-(

Co do mieszkania, to akurat w piątek będziemy to dopiero zgłaszać i wtedy będzie decyzja, czy decydujemy się na odbiór i w ramach reklamacji to będa robić, czy wyznaczamy inny termin odbioru, a oni naprawiaja wszytsko... Mamy załatwionego inspektora budowlanego na odbiór i wtedy będziemy decydować... Zoabzcymy co i jak...

sylwia a my już tez powoli zbliżamy sie do godziny "0" :-) Jak tam, stresik jest?? Bo u mnie coraz większy, zwłaszcza,że to pierwszy poród... A jak ta Twoja nerka??

reklama
Sylwia no właśnie ja też, dlatego nie rozumiem co to ludzie wyprawiają na tych drogach… w większości przypadków jest tragedia :szok:
A Ty jak się czujesz?
;-)

Rozia mnie to się już chyba nigdy nie uda… jak to nikt nie odpowiada nawet na CV, a jak już ktoś odpowie to praca baaardzo średnia
:dry: a ja na prawdę nie oczekuję nie wiadomo czego...
Aha, ale to jak macie wszystko ustalone z mieszkaniem to nie jest źle :tak: Pewnie już nieziemsko się cieszycie :-)

No mnie tez rozbraja jak ludzie jezdza szok wczoraj widzialam dwa samochody zderzone i mowie sobie boze czy oni nie umioeja jezdzic tylko pedza jak szaleni na tych drogach albo kazdy kazdemu droge zajezdza wrr
a czuje sie w miare tylko ta pachwina mnie boli i nie moge prawej nogi podniesc boli mnie bede musiala o tym pogadac z ginem bo ciezka sprawa wam powiem a z nerka dobzre bo maly przekrecil sie na druga nerke :) a co do godziny zero troszke sie boje bo niewiem jak moze wygladac ten porod bo tak jak 1 to moze byc szybko i sprawnie :P

dzień doberek :)

ja po wizycie u gin :) wieści dobre, wyniki oki..tylko krew lipna, do tardyferonu dostałam jeszcze jakieś dodatkowe żelazo na receptę, nie było w aptece, zamówione mam, jutro odbieram to napiszę co to za cudo ;)
no i usg dziś przede wszystkim na tapecie, macanko i dokładniejsza rozmowa o badaniach na wizycie w przyszłym tygodniu będzie :)

Mała fikała pięknie :) bezwstydnie pokazywała co ma między nóżkami, więc niespodzianki prima aprilosowej raczej nie będzie...no ale hihi
no i rośnie nam Amelka :) waży już 714gram :-):-):-):-):-)
wymiary są oki :-) taka już fajna z niej dzidzia :-)
nie mam niestety zdjęć, wiecie jak jest na usg w przychodni..ale co sobie pooglądałam to moje hehe

a teraz kawka z czekoladą, odpoczynek i po młodego brykam :)

poczytam co u was :)

patrzcie jakie fajne Album rodzinny – Demotywatory.pl :-D

Sylwia trzymam za was mocno kciuki :)
za powiększenie przestrzeni życiowej, pieniążki-które wielkiego szczęścia nie dają-ale w codziennej egzystencji są niezbędne...za to żebyście zawsze trzymali się razem :)
Liluu uff niech P szybko dochodzi do siebie
Rozia dobrze że jesteś :) same dobre wieści przynosisz :)
z mieszkaniem super :-):-):-):-):-)
Marta smacznego ;) zdrówka dla was!!!
i nie przeginaj z tymi porządkami
Paula powodzenia i w poszukiwaniu pracy i tworzenia bejbika ;) tak czy siak będzie super ;)

fajny ten album taka pamiatka :)
truskaffka dziekuje za zyczenia mzoe kiedys sie spelnia :) tobie tez zycze zeby bylo jak najmniej problemow na glowie a malutka juz duza moj maluch tydzie nstarszy byl od twojej niuni i wazyl 870 g

DZiewczynki przepraszam,że zniknęłam, ale usnęłam... :-) Tyle emocji od wczoraj,że musiałam w końcu odespać :-)

Truskafffka no to super,że u Amelki wszystko ok :-) Tobie już 24 tydień stuknął, alez ten czas zapiernicza :szok:
A album zajebisty :-) :-) :-)

Sylwia a ból w pachwinie to chyba też norma... ALczkolwiek mnie tam nic nie boli... No może żołądek, bo Bianka rośnie i uciska mi go ...

Paula no teraz kiepsko z pracą :-( Moja koleżanka już od września szuka i nie może znaleźć, a tez nie ma jakiś wygórowanych oczekiwań... Masakra jakaś...

Ilonko dzięki za info, ale napisz tez co u Ciebie i w ogóle...

Ilonko a nie w piątek? :confused: Tak czy tak ściskamy mocno ! :tak:

Rozia ja niby mam pracę, ale chciałabym ją jak najszybciej zmienić ;-) Atmosfera robi się nieciekawa :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry