• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Joasiu kochana kuruj się :*

Jane nie dość, że sportówka to jeszcze kuchareczka
:szok: no niech mnie drzwi trzasną :-p:-)

LiLuu ale piękny avatarek :-):-D
O Jezu, daj od razu znać co z P, jak tylko czegoś się dowiesz... trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :tak:

reklama
Lilu piękny avatarek :D
jej doczytałam o P...daj znać co i jak, trzymam mocno kciuki żeby to nie było nic poważnego...jestem z Wami
Sylwia wy mieszkacie z Twoją rodzinką? macie jeden pokój?
trzymam kciuki żeby wszystko się udało kupić, załatwić, przygotować..wiem że lekko nie jest...

buziaki dziewczyny

tak truskaffka mieszkamy u moich rodzicow i mamy jeden pokoj doslownie 10 m2 ;/ ale na szczescie spie z mala na dole bo nie wiem jakbysmy sie pomiescili a teraz w 4 bedzie ciezej bo nie wiem jak to rozplanowac bo maz pracuje na nocki ;/

Jane takie sytuacje pokazują nam jak nie wiele znaczymy na tym świecie bo tak naprawdę w jednej sekundzie możemy przestać istnieć :no: Dopuki jesteśmy zdrowi nie zdajemy sobie z tego sprawy niestety ale trzeba być dobrej myśli ze to rzeczywiście tylko infekcja :tak:

Liluu - tylko niech mąż pamięta o jogurtach przy antybiotyku (nie wiem jak u Was, ale tu jakoś osłony do antybiotyku nie dają) i dobrze, żeby sobie sok z żurawiny pił, albo jeść dużo żurawiny (teraz łatwo ją kupić przed świętami).

Hej dziewczynki :-)

Liluuu najważniejsze,że wszystko się dobrze skończyło, bo ja myślę,ze to rzeczywiście ostra infekcja... I Katrina dobrze mówi o tej żurawinie :-)

Marysia trzymam kciuki za Was ... Na pewno wszystko będzie ok :-)

ilonko dzieki za info od Marysi :-) A z Jasia niezły agent :-)

Mnie nie było 2 dni, bo pon humor do d... Oczywiście m był powodem .... Ale już jest ok:-)
A wczoraj mieliśmy parę spraw do załatwienia i tak nam zeszło, a na koniec znowu auto nam sie zepsuło.... Nie wiem jeszcze co z nim,bo mechanik już miał zamknięte, ale będę tam koło 8 dzwonić...

A z nowości, to piątek mamy termin odbioru mieszkania :-) Jupi :-) Cop prawda nie wiem, czy odbierzemy, ale i tak super,że rusza to do przodu :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry