• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzieczyny ja żyję i mam się dobrze...
mój Krzysiak też...

nie bardzo nmadrobię bo mamy teraz zawrót głowy... sytuacja nie układa się tak jak to sobie wymarzyliśmy i mój mąż chodzi ciągle zły... opiszę może następnym razem...

co do sytuacji z trollami na forach to niestety codzienność... mnie do myślenia dało tylko to jak rzekoma koleżanka zachowywała się po rzekomej stracie... nie znałam Was tutaj długo i nie chciałam osądzać... ale nie pasowało mi to i już! też miałyśmy na poprzednim forum identyczną sytuacje z jedną panną!!! takie zachowanie są jak dla mnie psychopatyczne!!! ogólnie nie wiem co wydarzyło się teraz bo weekend normalnie minął jak z 'bicza trzasnął'...

u mnie ogólnie ujowo... przepraszam, że tylko o sobie i nic konkretnego, ale psychocznie trochę wysiadam!!! napisze może potem jeszcze, albo jutro... ginekolog mnie czeka i dziś tym żyję!

buźka skarbki ~(^_^)~

reklama
Ilonko dzięki Ci o pięknaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! czarownicooooo !!!!!!!!!!! :-):-D

LiLuu jak mogę przekupić Twoją Lily żeby wyszła? :-D

Valkyrie odzywaj się czasami :* Twój Krzysiu zdrowieje, za to mój padł na dobre :-( ale wyzdrowieje- innego wyjścia nie ma ;-)
Jak masz problemy to pisz, nic się nie czaj :tak:

To Ci uparciuszek :-) :-) szykuje Ci się ciężki żywot z dwoma nieprzekupnymi uparciuszkami ;-)
No, ale My tu pitu pitu, a ja chciałam zaapelować do Lily, że jutro wypadało by już pakować się do wyjścia, żeby Święta spędzić pięknie, ładnie w swoim wygodnym łóżeczku i cudnym pokoiku !!!! :-) LiLuu, a może walizeczki nie podesłałaś córusi i nie ma się do czego spakować, stąd ten brak reakcji na wyjście?
:-D

LiLuu mnie by się taka walizka spodobała :zawstydzona/y::-D więc miejmy nadzieję, że jak i Lily jej się lepiej przyjrzy to zdecyduje się na pakowanie i jazda na tą stronę :-)
A gdyby jednak mała jej nie chciała, to ja Ci podam adres i chętnie pojadę z taką walizeczką na najbliższe wakacje
:-D:-D:-D

reklama
LiLuu dziękujęęęęęęęę :-) nawet nie wiesz jak się cieszę :-D ale mimo wszystko mam nadzieję, że Lily ja zaakceptuje, a Ty najwyżej wyślesz mi namiary to sobie kupię taką samą :-p:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry