• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka :-D hahaha nooooo... i to jakie kolorowe :-p

Ja uwielbiam wesela, za to mój partneros niebardzo, no ale jak mus to mus :szok: słuchy mnie doszły, że jedno mamy mieć w 2013, ale kto wie co się jeszcze wydarzy, może ktoś wyskoczy z jakimś niespodziewanym :-) Fajnie by było :tak:

reklama
Ilonka, Randkę? Mówisz o tym kinie? Nie, dopiero po świętach będą wyświetlać, ale biletów jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem który dzień będzie wolny od gościny;-) Maksio dobrze, śpi sobie smacznie. A jak Pawełek? Budzi się dalej w nocy na amciu? A ty zawalona robótkami w dalszym ciągu??

to mnie sie powaliło coś ze dziś ta randka :szok: haha no tak, film jeszcze nie w kinach a Ja juz Was wysyłam hehe :)
a mój aniołek nadal kochany aniołek .... jest coraz słodszy ( ale przeciez kazda matka tak powie o swoim dziecku hehe ) ale ogólnie przez te miesiące od kiedy z Nami jest tylko raz wywinął akcję w nocy ze mu sie poprzestawiało a tak to punkt 20 i w łóżeczku leży i zasypia , wstaje przeważnie nadal o 2 a potem po 6 czyli z tym sie nic nie zmieniło :-D wcina zupki , banany , deserki , kaszkę bananową i rośnie grubasek jak na drożdżach :-) a tak jednym słowem to nie mam dziecka w domu :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NO miałam straszny zapiernicz z zamówieniami ... juz mi sie po nocach śnią te czapeczki i szaliczki hihi... ale teraz sie uspokoiło także mogę odpocząć i zrobić nową czapeczkę dla Pawcia bo juz ma za małą :happy2: tym razem bedzie zwykła cała zielona z biedronką hehe :)

No to pozazdrościć dziecka. Ja też nie narzekam, choć Maksio zaczyna pokazywać charakterek hihi:-D Dalej mamy problemy z dziennym zasypianiem, ale w nocy jest spokój. Zazwyczaj budzi się raz czy dwa, czasem wyssie kciuka ;-) i idzie dalej spać bez cyca hehe:-D Też jest słodki, mogłabym tak siedzieć i go całować przez pół dnia hehe

No to super, że już masz luźniej. Nie dziwię się, że masz szydełkowe sny:-p Ja się przymierzam do tej ośmiornicy, ale chciałabym żeby była na tyle duża żeby służyć za podusię też. No i rozważam jakiego koloru ją zrobić.

Ach no i my jeszcze samym mleczkiem żyjemy. Myślę, że za miesiąc, jak Mały skończy 5, damy coś innego.

Idę też spać, bo jutro od rana znów będę miała dwójkę na głowie. :oo2: Widzę, że i tak sama zostałam :-p

Ostatnia edycja:
a masz link do tej ośmiornicy ??? chętnie bym zobaczyła i moze też kiedyś spróbowała spłodzić ją :)

a ciekawe po kim Maksio odziedziczył charakterek :-p czyli na razie tylko na cycu jest ???? do 6 miesiąca nic mu nie bedziesz wprowadzać ??????????

Crochet Octopus - YouTube coś takiego powiedzmy. I chciałam, żeby każda macka w innym kolorze była.
A co do jedzenia, to tak jak pisałam, jak skończy 5 miesięcy. Ale jak to jest, czy przy karmieniu cycem powinno się wprowadzać po skończeniu 5 czy po skończeniu 6 miesiąca?? Bo ja tego nie ogarniam. Bo przecież gluten trzeba zacząć nie wcześniej niż w 5 i nie później niż w 6 miesiącu, czyli wychodzi, że po skończeniu 4 lub 5 miesiąca.
A niby zalecenie jest, żeby karmić wyłącznie piersią przez pierwsze 6 miesięcy życia...:confused: Zgłupiałam od tego:unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko że ośmiornicę chcę taką dużą:tak: A czym wypełniałaś tego miśka? Kupowałaś to wypełnienie do pluszaków???
Też super pomysł z tą poszewką. Będzie się cieszył:-)
A co z tym jedzeniem jw?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry