• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia grunt, że się chłopak przekonał :tak:

Mój to sprzątaczka, kucharka- gosposia pełną parą
:-) Ale to dla tego, że od daaaawna mieszka sam i jest zdany sam na siebie, więc siłą rzeczy musiał się tego wszystkiego nauczyć :tak: Kochany mój :*

LiLuu aaaaaaa no to wiadome, bo hanysy to takie uzdolnione
:cool2::-D Oczywiście nie odejmując niczego mężczyznom z innych części Polski :tak:

Roza_ ano, ale z tego doświadczenia to się cieszę
:-)

reklama
Rozia mój posprząta, ale to już musi być faktycznie co sprzątać, lekki kurz go nie przeraża :-D .. ale skarpety to się walają wszędzie i nie mogę tego zwalczyć :-D

Powiem Wam, że bardzo dużo facetowi daje to jak jakiś czas pomieszka sam, bez mamusi :tak:

Lilu - widze że Ci po obiadku ze ślaskich rzeczy gwara została heheheheh

mój M nie zabardzo w kuchni ale jest pelen zapalu i checi i duzo mi pomaga więc sadzę że bedą z niego ludzie :)

Rozia u nas dady coś okolo 26zl z groszami o ile dobrze pamietam.

ee dziewczyny...mój tylko na rybach siedzi i najgorzej że niedługo zacznie się sezon na lód:baffled: niech tylko bardziej mróz ściśnie

Paula na odwrót też niestety działa,za długo z mamusią:baffled:

chcesz to poczęstuję sałatką;-)

już :baffled:się przyzwyczaiłam do tej jego pasji, no ale nie lubię jak na lód jeździ, nigdy nic nie wiadomo

Paula oj nie nie kochanie:-) wtedy przyzwyczajony jest że wszystko ma pod nosek podane;-) no ale mój mąż już dawno po reformie hahah

reklama
Roza_ nie dziwię się, że się martwisz...

Mój K to nałóg komputerowy- głównie gry :baffled: ale zawsze jak mu marudzę, że tylko gra i gra, albo skupuje te gry, to mi mówi, żebym nie narzekała, bo siedzi w domu i oddaje się pasji, a równie dobrze mógłby chodzić przepijać kasę z kolegami :tak: no i muszę przyznać, że ma rację i wolę, żeby robił to co robi :-D Wiadome z kolegami też chodzi czasami na piwko, ale to wszystko w miarę rozsądku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry